Recovery Footwear From Oofos®

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

Als je een atleet bent of gewoon een drukke mama die de dag niet kan doorkomen zonder een ochtendtraining, begrijp je hoe versleten en pijnlijke voeten kunnen worden. Na mijn ochtendrun wil ik normaal gesproken gewoon een douche nemen en vervolgens op de bank plop, maar ik moet de hele dag nog steeds op de been staan. Er zijn gerechten te doen, wasgoed om te wassen en kinderen om voor te zorgen. Ik heb comfortabele schoenen nodig die me zullen helpen mijn dagelijkse mama -taken te overleven zonder versleten pijnlijke voeten.

Recovery Footwear van Oofos® Review

Introductie van oofos herstelschoenen. Hoewel aanvankelijk werd gecreëerd om atleten te helpen snel te herstellen van hun favoriete sport, is Oofos-schoenen het beste voor drukke mama’s onderweg en oudere kinderen die actief zijn en comfortabele schoenen nodig hebben om in te glijden. OOFOS zijn gemaakt van een materiaal genaamd oofoam dat 37% veel meer impact-absorbering is dan standaardschuimen die in veel schoenen worden gevonden. Wat dit aangeeft, is dat, hoewel veel schoenen worden gemaakt om je vooruit te helpen, oofos het tegenovergestelde doet. Door de impact bij elke stap te absorberen, helpt Oofos de angst van de voeten, benen en rug af te nemen, waardoor de drager zich beter voelt. ‘Make Yoo Feel Better’ is zelfs de missie van Oofos!

Als je oudere kinderen hebt die dit najaar in de sport gaan, is oofos schoenen de beste schoen voor back-to-school. Ze zijn er in verschillende stijlen en kleuren en hun klompen helpen voeten warm te houden tijdens de koelere herfst- en wintermaanden.

Toen ik voor het eerst mijn oofos aantrekken, stopt het eerste wat ik observeerde, was hoe zacht de binnenkant op mijn voeten was. Terwijl ik door het huis liep, merkte ik nauwelijks op dat ik helemaal schoenen had.

Gerelateerde 2 manieren om uw water gezonder te maken

Oofos heeft ook speciale projectroze schoenen, ten voordele van het Dana-Farber Oncology Research Fund. $ 10 van elke gekochte lint -ooriginal gaat rechtstreeks naar onderzoek naar borstkanker.

Bekijk hun website op Oofos.com voor veel meer informatie over OOFOS.

*Openbaarmaking: ik ontving een paar Oofos -klompen in ruil voor deze review. Alle meningen zijn nauwkeurig en 100% van mij.

Link naar dit bericht: herstelschoenen van oofos®

5/5

(1 beoordeling)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *