• Uncategorized
  • 0

Baby Bowen-Cure for Colic

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Deel

Heeft uw babyervaring van koliek? Ben je vastbesloten voor een remedie voor koliek die echt werkt? Infant Bowen is hoogstwaarschijnlijk de meest efficiënte maar gemakkelijke techniek om onmiddellijke verlichting voor koliek te bieden. In dit artikel zal ik je voorstellen aan deze fantastische techniek.

Baby Bowen is gebaseerd op de Bowen -techniek. Dit is een extreem zachte, niet -invasieve therapie die een hele verscheidenheid aan kwalen behandelt en is aangepast aan baby’s.

De Bowen -methode werkt door het angstige systeem in evenwicht te brengen. Het angstige systeem regelt wat in je lichaam van spieren en cellen tot de afgifte van hormonen regelt. Het is verantwoordelijk voor elke functie in uw lichaam van eten en rennen naar slapen. Als er een onbalans in uw angstige systeem is, kan uw lichaam niet zo soepel functioneren.

Stress veroorzaakt zowel een onbalans en dit veroorzaakt op zijn beurt symptomen zoals brandend maagzuur, indigestie, hoofdpijn, spiermassaspanning en slecht slapen. Baby’s doorlopen veel spanning tijdens de geboorte. Gewoonlijk wordt deze spanning niet geëlimineerd en is de baby constant specificeren van stress en angst, evenals stress- een teken van een onevenwichtig angstig systeem.

Deze spanning en stress en angst leiden tot indigestie, wind, reflux, constipatie en opgeblazenheid die eveneens wordt getoond bij volwassenen. Een eenvoudige methode om te zeggen of uw baby is benadrukt, is om te zoeken naar indicaties zoals hik, rusteloosheid, probleem dat in slaap valt, evenals een snel tentoongestelde Moro -reflex.

De Moro -reflex is een typische reflex voor een baby wanneer hij of zij geschrokken is of het gevoel heeft dat ze vallen. Het kind zal een “geschrokken” uitstraling hebben, net zo goed als de armen zijwaarts weggooien met de handpalmen omhoog en de duimen gebogen. In een baby met een onevenwichtig angstig systeem wordt deze reflex uiterst vaak aangetoond wanneer de baby in slaap valt of wanneer ze worden neergezet. Je kunt erover geloven omdat je baby overdreven angstig is.

Baby Bowen is een uiterst efficiënt hulpmiddel om het angstige systeem bij baby’s opnieuw in evenwicht te brengen. Het bestaat uit 5 paar extreem zachte bewegingen die zowel op de rug van je baby als buik worden gebracht. Er zijn geen ongunstige neveneffecten met Bowen -therapie.

Gerelateerd Kun je je hersenen trainen om vakantiegerelateerde angst te temmen?

Baby Bowen biedt snelle verlichting voor koliek bij zuigelingen en de resultaten zijn onmiddellijk! Wat meer is, door uw baby te helpen in balans te worden, verbetert u ook hun slaappatronen waarvoor langer en diepere slaap mogelijk is. Het is niet alleen snel en effectief, het is ook zo eenvoudig te leren.

Houd uw baby in balans! Klik hier voor nog veel meer informatie over Infant Bowen.

Link naar dit bericht: baby bowen-cure voor koliek

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Deel

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *