• Uncategorized
  • 0

Weekend reflectie#52 De mars van de slakken

delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

Grijp de weekendreflectiecode

Deze week ging vrij snel als gewoonlijk voorbij. Ik kan nog steeds niet geloven dat het zo goed is als ik nog twee weken heb om naar boven te gaan totdat ik in mijn derde trimester ben. Ik zal tot slot mijn langverwachte echografie op 20 mei hebben. Chris wil niet ontdekken wat het geslacht van de baby is, maar ik ben verscheurd. Ik ben het ermee eens dat het veel leuker was, maar een deel van mij wil weten. Ik geloof nog steeds dat ik nog een meisje heb, maar het zou goed zijn om te begrijpen als ik gepast ben of niet. Niets zo interessant heeft deze week plaatsgevonden. De slakken kozen ervoor om onze tuin over te nemen en hebben daarbij veel van mijn planten gegeten. Na twee keer deze week te herplanten, bewapende ik mezelf tot slot met een enorme zak slak en slakaas. Een geweldig ding over deze slijmerige wezens is dat je kunt anticiperen wanneer ze gaan aanvallen. Ze verschijnen alleen als er veel water in de buurt is. Nu ik hun techniek begrijp, geloof ik dat ik de oorlog op de slakken win. Het regende al twee dagen, Straat en ik zag er vandaag maar twee tot leven.

Chris werkt nu 32 uur per week. De werkloosheid komt hier nog steeds op en hij heeft het moeilijk om gewoon taken te ontdekken om op te solliciteren. Hij heeft iets nodig dat een beetje meer zal betalen, hem fulltime uren en voordelen bieden. Er zijn gewoon niet extreem talloze taken zoals die hier. Voor nu zullen we gewoon precies moeten accepteren hoe dingen zijn, net zo goed dat er snel iets zal komen.

Gerelateerd VN -klimaataanpassingsrapport: Aarde opwarming, gletsjers smelten, zeespiegels stijgende leeuwen en tijgers evenals beren, oh mijn!

Courtney kijkt uit naar het einde van het jaar excursie naar ons regionale waterpark, Sun Splash. Ik geloof echter niet dat ze vooruitkijkt voor de zomervakantie. Ze stelt dat ze van school houdt. Vreemd, hè? Dus we hebben haar geregistreerd voor een cursus voor het componeren van de universiteit. Ze schrijft graag. Ik geloof dat ik misschien een toekomstige blogschrijver in de familie heb! Hoewel ze nog niet van journalistiek houdt zoals ik.

Ciara had een vrij typische week. Er is niets van de normale bij haar gebeurd. We hebben het nog steeds moeilijk om haar in haar eigen bed te laten slapen. Dit moet aanpassing wanneer het kind wordt geboren. Ik heb echter geen ideeën meer.

Ik heb een moeilijke tijd om zindelijkheidstraining Conan. Hij is zo wijs en mijn schoonmoeder gelooft dat het niet zo goed uitdagend moet zijn om hem opgeleid te krijgen. hoe het ook is. Ik begrijp niet of het is omdat hij een jonge jongen is en ik ben niet bekend met het trainen van jonge jongens of dat hij net zo goed koppig is en niet leuk vindt dat ik heb geprobeerd. Ik beloof dat ik mijn techniek aanpassing die jonge jongen regelmatig behoudt. Misschien ga ik dat fout. Deze week kreeg ik een trainingsbroek. Je begrijpt het soort dat dikke stof is, zoals stoffen luiers. Misschien zal hij dan een veel beter begrijpen van precies hoe het voelt als hij nat is. Ik heb geloofd dat hij hem naakt rondrennen met de zindelijkheidstoel die buiten zit. Als hij echter naakt is, zal Ciara hetzelfde willen doen. Ik kan niet twee jonge kinderen naakt rondrennen. Ik kan hem dat nog niet in de achtergras laten doen, omdat het naar verwachting de hele week zal regenen. Schoon! Ik heb het gevoel dat ik achtergebouw ben in Wisconsin.

Gerelateerd georganiseerd ouderschap zegt: checkte onze statistieken: “Geen federale fondsen betalen voor abortus” leugens, verdomde leugens en statistieken

Dat is heel veel precies hoe mijn week in een notendop ging. Als u met ons mee gaat voor weekendreflectie, verlaat u uw link zodat we u kunnen ontdekken! Ik zou graag willen ontdekken hoe je week is verlopen.

Link naar dit bericht: weekendreflectie # 52 De mars van de slakken

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!Delen

Tweeten

Delen

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *