• Uncategorized
  • 0

Blijvende energie voor hectische moeders

delen is zorgzaam!

Delen

Tweet

Delen

Ik ben weer een nieuwe moeder rond. Mijn oudste kind staat op het punt om acht te draaien. Mijn jongste, zes weken vandaag. Ik ben momenteel voor de allereerste moeder voor de eerste keer, evenals ik ontdek precies hoe hectisch een manier van leven dit Sahm Ding is! Ik heb niet altijd tijd om te gaan zitten aan een gezonde lunch of snack, met name wanneer zowel voor bezoeken als zodanig zijn. Dus, toen ik een voorbeeld van Calnaturale Svelte’s All-Natural Protein Shakes voor beoordeling kreeg, was ik veel meer dan blij om ze een try te geven.https: //apis.google.com/js/plusone.js

Calnaturale Svelte wordt geleverd in vier smakelijke smaken: chocolade, Franse vanille, cappuccino en gekruide chai. Elke aanbiedingen 16 g eiwit uit verse organische sojamelk, samen met complexe koolhydraten voor langdurige energie. Bij 260 calorie├źn voor een portie van 15,9 fl Oz biedt het eveneens 20% dagelijkse waarde van glasvezel en is zowel zuivelvrij als glutenvrij. Plus, slechts 9 g suiker!

De verpakking werd ook geproduceerd met hectische moeders in gedachten, met een herscholingsbare dop. En hoewel ik ontdekte dat de shakes veel beter koud smachten, is er geen vereiste om het product op te richten tot nadat het is geopend. Gewoon het goed schudden voor het openen en zorg ervoor dat u de dop zorgvuldig kunt losmaken, omdat ik een beetje een ongeluk met een van de shakes had, waar het de bodem van de opening van het GLD zou uitlekken toen ik een drankje ging nemen.

Mijn persoonlijke voorkeur is de cappuccino-smaak. Het heeft een rijke koffiemaak, die voldoet aan mijn “coffeeshop” -verbinding, maar zonder alle overtollige suiker, vet en calorie├źn. Wat een geweldig, voedingsalternatief!

Kijk hier meteen om te zien waar u Calnaturale Svelte in uw omgeving kunt kopen, evenals het proberen. Je kunt eveneens voldoen aan Calnaturale Svelte op Twitter en Facebook.

Openbaarmaking: ik heb een van elke smaak van Shake in ruil voor deze recensie. Alle meningen zijn nauwkeurig, waarheidsgetrouw en 100% van mij.

Over de auteur:

Chandra Sullivan is een andere helft en momenteel een home van twee jongens, een achtjarige en een baby. Ze blogt over haar fitness, het ouderschap en het persoonlijke leven hier, evenals compones een afzonderlijke motiverende blog die ze deelt aan haar steeds groeiende Facebook-pagina, motivatie.

Link naar dit bericht: Blijvende energie voor hectische moeders
Gerelateerd Wat is bronchitis? – de symptomen en behandeling

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweet

Delen

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *