• Uncategorized
  • 0

Gezond voedsel kopen op een budgetplan

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

Het kan een moeilijkheid zijn om uw huishouden te voeden met gezond voedsel wanneer u een krap budget hebt. Veel van de aanbiedingen, evenals extreme coupons heeft de neiging om op verpakt, vaak oververwerkte voedsel te zijn.

Ons huishouden van vier heeft bijna al het biologische voedsel gekocht omdat onze vrouwen zijn geboren. We zijn niet ‘s nachts geschakeld, maar op dit moment besteden we ongeveer de USDA “Thrifty Plan” -kosten van voedsel (download de kosten van voedselrapporten hier), met de aankoop van ongeveer 95% van ons voedsel als biologisch, niet-GMO, enz . Die labels impliceren niet noodzakelijk gezond, maar de methode die we winkelen voor voedsel kan ook van toepassing zijn op degenen die op zoek zijn naar niet-organisch gezond voedsel.

Heroverweging van alles wat u koopt. Focus op in het seizoen, op verkoopproducten. Je houdt misschien van aardbeien, maar wacht tot de zomer in plaats van de prijzen van het winterseizoen te betalen. Frozen Create is een uitstekende methode om ook te besparen, en kan snel worden toegevoegd aan maaltijden. Ik voeg bevroren groenten toe aan talloze gerechten, evenals bevroren fruit is een uitstekende methode om een ​​gezond dessert te hebben. Gewoon een beetje ijs of yoghurt gegarneerd met ontdooide fruit is heerlijk.

Als je tijd hebt, is het maken van je eigen eten een uitstekende methode om te besparen. Zowel meel als havermout zijn extreem goedkoop, en het duurt niet lang om snackbars, koekjes en crackers te maken. Het kost een beetje oefening, maar het voltooide product smaakt veel veel beter en is meestal goedkoper en veel beter voor jou dan de alternatieven. Als u de ruimte hebt, kan tuinieren een aanzienlijke hoeveelheid geld besparen wanneer u een tuin hebt opgezet.

Gerelateerde efficiënte behandeling voor blaasinfecties

Als u winkelt, winkelt u de omtrek. Dan word je niet gelokt door de planklabels waardoor de veel meer verpakte voedingsmiddelen een uitstekende deal lijken, zelfs als ze niet zo betaalbaar zijn per portie.

Ontdek of/wanneer uw regionale winkel zowel kaas als vlees markeert. Normaal kopen we vlees dicht bij de vervaldatum met een kortingscoupon op de winkel, wat impliceert dat we exact dezelfde kosten betalen voor ons biologische/grasgevoerde vlees als niet-verkoopkosten voor traditioneel vlees. We zijn ook veelzijdig over het type vlees en kaas dat we eten. Minder dure sneden en soorten kaas kunnen worden vervangen door liefhebbende soorten.

Wees ten slotte bereid om nieuwe dingen te proberen. In sommige gevallen worden uitstekende aanbiedingen aangeboden op gezonde merken en voedsel die onbekend zijn, maar met een beetje web zoeken, kunt u uitstekende methoden ontdekken om ze te bedienen!

Link naar dit bericht: gezond voedsel kopen met een budget

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *