• Uncategorized
  • 0

Hoe thee je kan helpen om af te vallen

delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Deel

Obesitas is een van de veel gezondheidsproblemen die zich opdrijven. Het is een gezondheidsrisico dat erg moeilijk is om mee om te gaan. Dit is de reden waarom veel mensen proberen die beste manier te vinden om obesitas te genezen.

Misschien wilt u de supplementen en pillen proberen die worden verkocht als vissen op de markt. Maar hoe zeker weet je dat het werkt? Hoe weet je of het veilig is?

Groene thee is slechts een van de veel soorten thee van gewichtsverlies die op de markt worden gebruikt om obesitas te bestrijden; En hier is de “no-nonsense” waarheid achter dit product: sommige Japanse onderzoekers gaan ervan uit dat een persoon die drinkt en een gemiddelde van vijf (5) kopjes van deze gewichtsverliesthee elke dag een grotere mogelijkheid zou hebben om zeventig te verbranden (70) tot tachtig (80) extra calorieën. Dit komt omdat deze groene theedrinkers een bepaald proces ondergaan dat thermogenese wordt genoemd wanneer ze er een kopje van drinken. Thermogenese is een proces van het produceren van warmte in organismen. Groene thee of thee van gewichtsverlies bestaat uit cafeïne waar veel van dit thermogenese -proces is geworteld. Een andere bron van thermogenese in groene thee, afgezien van het cafeïnegehalte, is de epigallocatechin -gallate of beter bekend als de EGCG.

Gezien al deze feiten over geweldige thee van gewichtsverlies, is het verbranden van een extra 70-80 calorieën elke dag niet eens dicht bij de hoeveelheid calorieën die per dag moet worden verbrand om een ​​gewichtsverlies van één (1) pond per week te bereiken. Bovendien is het niet genoeg om elke week enkele centimeters in uw taille te verliezen, omdat sommige groene thee -advertentie de consumenten overtuigt. U kunt ervoor kiezen om vijf (5) kopjes groene thee in uw dagelijkse dieet op te nemen en toch zult u niet uw gewenste figuur bereiken. De waarheid is dat dit ritueel alleen doet, laat je gewoon een enkel pond verliezen in 43 dagen of rond een verlies van acht (8) pond gedurende een jaar. Het drinken van groene thee kan je helpen om af te vallen, maar het drinken van groene thee alleen voor gewichtsverlies zal niet alle werken doen en je naar de rand van je verwachtingen brengen.

Gerelateerd Is woede een gezonde emotie?

Het drinken van groene thee alleen voor gewichtsverlies zal uw vervulling zeker niet bereiken, aangezien de resultaten niet zo belangrijk zijn. Dit type thee van gewichtsverlies werkt als een hulpmiddel om ongewenste vetten en extra kilo’s te verliezen, maar nooit de belangrijkste cruciale voor een sexier lichaam. Het dient op de een of andere manier als een katalysator. Maar nog steeds de belangrijkste cruciale om het gewenste gewicht te bereiken, is het handhaven van een goede eetroutine of een goed dagelijks dieet en natuurlijk om een ​​regelmatige activiteit te doen zoals aerobics, yoga of andere vorm van oefeningen.

Hoewel het werd bewezen dat groene thee niet de belangrijkste cruciale is om die vetten en extra kilo’s af te werpen, wordt het nog steeds aangemoedigd en ten zeerste aanbevolen om het een routine te maken bij het opnemen van groene thee in je dagelijkse dieet, niet alleen vanwege de extra verbrande calorieën en als een metabolisme -booster, maar vanwege de vele andere bewezen gezondheidsvoordelen die het kan opleveren.

Sommige van deze andere gezondheidsvoordelen zijn de volgende:

1. Groene thee helpt de continue groei en het verspreiden van kankercellen te stoppen. Japan is een van die landen met een zeer lage populatie van kanker individuen en misschien is het drinken van thee een van de redenen waarom.

2. Groene thee voorkomt de vorming van diabetes. Het stopt het breken van te veel suiker, waardoor het wordt geabsorbeerd door de bloedstroom.

3. helps to stop cataracts.

4. green tea is very efficient when it pertains to thinning of blood. It works like aspirin. IT can actually serve as an alternative medicine for those who need to thin their blood on a daily basis.

Related  weekend Reflection

5. green Tea is very rich with antioxidants. aside from the fact that antioxidants keep our body cleansed, they can also stop the attacks of arthritis.

Keep in mind that getting and losing weight must not just be blamed over the foods that we intake but also from the way we live our lives.

By Karen Cole for the healthy mommies blog MagazineAuthor Bio:  Karen Cole is a 40 years-old woman, living in Philadelphia, United States. She resides  with her spouse and child. Karen is  the designer and editor of the healthBenefitsAdmin, an online magazine, where she writes about her life, and why she finds healthy living important. Visit   for a lot more information about Karen.

If you would like to receive notifications about healthy living tips, health news, parenting and posts, please suBSCRICE door middel van e -mail en volg ons op Facebook, Pinterest, Bloglovin, Google+ en Twitter. Abonneer op onze nieuwsbrief. Word lid van ons sociale netwerk

Op uw kracht besparen in de zomer is de sleutel! Directe energie kan u helpen #LiveBRighter met hun technologie en hulpmiddelen om u te helpen geld te besparen op uw energieverbruik. Bekijk Diridenergy.com/Plenti voor nog veel meer informatie.

Link naar dit bericht: hoe thee u kan helpen om af te vallen

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Deel

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *