Installeer een babyzwembad

Rookie Dad en ik heb genoegen gehad in sommigen in onze achtertuin dit weekend in onze achtertuin toen Julian absoluut bezig was met zijn zwembad en enkele plastic mokken en mengkommen. Ik suggereer deze activiteit ten zeerste.

Stel een babybad in de achtertuin op met een paar centimeter water en sommige plastic bekers. Krijg een zwemluier of introduceer junior aan de kunst van mager dompelen. Gezien het feit dat je een geweldige moeder bent, hoef ik je niet te vertellen hoe nauw deze activiteit moet worden gecontroleerd.

Als je gelooft dat mijn kind op een superheld op deze foto lijkt, is het omdat hij zijn oneven zonneet gebruikt (ook bekend als de supersuit). Ik ben een grote fan van dit product.

Ik wil ook vermelden dat ik voldeden aan mijn eigen advies, en toen mijn vriend Sharon me belde van Walgreens om te vragen of ik iets nodig had, vertelde ik haar dat ik een babybad van $ 10 nodig had. Klaar.

Laten we ook vermelden dat waar we wonen, veel mensen geen zwembaden hebben.

Amazon heeft een grote verscheidenheid aan opblaasbare kiddie zwembaden; Ik hou ook echt van de harden, omdat ze veel gemakkelijker zijn om uit te dumpen en om alle beschimmelde te krijgen. Maar ga gewoon naar je dichtstbijzijnde CVS of Walgreens en koop een goedkope, eh?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *