• Uncategorized
  • 0

Girls of Young Boys Dollhouse [Awesome Gender-Neutraal Options!]

Toen mij onlangs werd gevraagd naar de aanbevelingen van de poppenhuis, dacht ik snel aan een aantal manieren waarop we veel meer speelwaarde konden krijgen uit een poppenhuisachtig product, Dat is niet je standaard roze herenhuis. Zie je, al mijn kinderen (zowel jonge jongens als meisjes) hielden ervan om met de poppenhuizen in ons huis te spelen. Vaak leek het een jongenspoppenhuis in plaats van meisjes, omdat de jonge jongens hun eigen speelplaatsen in het poppenhuis zouden creëren.

Hier zijn mijn keuzes voor fantasierijke omgevingen die het plezier bieden van miniatuuraccessoires en het voordeel van het uitwerken van familiedynamiek door play.

Mijn beste meisje en jonge jongenspoppen plukken

Melissa en Doug verkopen een houten hi-rise poppenhuis met open muren aan de zijkanten voor gemakkelijke toegang. Niet roze, niet plastic.

Dit raketschip op meerdere niveaus heeft alle voorzieningen van een poppenhuis zonder een saai oud huis te zijn.

Wist je dat je fantastisch handgemaakt speelgoed over Etsy kunt vinden? Dit houten poppenhuis is daar een goed voorbeeld van en ideaal als u op zoek bent naar een genderneutrale optie.

Hoewel dit poppenhuis aan de veel prijzere kant van de lijst staat, is het erg veerkrachtig en je zult het zeker kunnen doorgeven.

Kinderen die van dieren houden, kunnen de franchise van Calico Critters ingaan. Deze kleine bosdieren hebben huizen en u kunt veel meer componenten kopen om de collectie in de loop van de tijd uit te breiden. Koop een boomhut of een gewoon huis. Of een tent. Veel meer kleine dieren kunnen in kousen worden gevuld. Dit is het “gezellige huisje”.

Houd er rekening mee dat deze set alleen met het konijnenmeisje wordt geleverd. Alle andere wezens worden afzonderlijk verkocht.

Een andere richting is om het poppenhuis over te slaan en gewoon meubels en een gezin te kopen. Kinderen kunnen met hen spelen in kartonnen dozen, op dekens of op een kleine tafel die u toewijst voor deze activiteit. Ik heb zelfs een boekenplank opgeruimd en plakboek papier neergelegd om een ​​leefruimte op te roepen.

Als u het idee hierboven kiest en het poppenhuis overslaat, zou ik aanraden om de accessoires van Plan Toys te bekijken (stapelbedden!). Ik denk ook dat hun moderne, houten, milieuvriendelijke poppenhuis er best geweldig uitziet!

Playmobil is een andere strategie. Denk in plaats van een huis aan kasteel of boerderij. Dit is hun “Farm House Construction Set with Market”

Genderneutraal Dollhouses- Pin voor later!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *