Wat staat de introverte staat naar het huis vol extraverte mensen?

Ik heb in het verleden een enorm aanbod gedaan over de enige vrouw in een huis van jongens. Ik wikkelde mezelf in de Queen -titel alsof het een groot deel van mijn identiteit was en probeerde zelfs een bit -serie op deze site te krijgen.

Ik * gewoon * vanmorgen besefte dat mijn andere helft een eenzame introvert is in een huis van extraverte mensen. Hoe is dat nooit eerder opgekomen? Omdat hij er nooit over praat.

Terwijl mijn oudste zoon langs de klok in de keuken rende om me te vragen hoe laat het was, gebruikte mijn kleinste een Spiderman -kostuum en vroeg me of hij in feite een kostuum gebruikte. Het is misschien moeilijk geweest om te horen dat over mijn middelste kind die van boven schreeuwde dat hij moest helpen bij het ontdekken van een LEGO.

Mijn andere helft lachte (stil) en deelde dat hij liever elke onafhankelijke middelen zou proberen voordat hij om de assist van nog een persoon vroeg en dat niemand van de rest zo was.

Whoa, realitybom.

Ik antwoordde dat hij het geluk had dat ik Whitney had voor een vriend, omdat ze en ik de hele tijd lang aan het jaren ben, op verschillende kanalen (nu, op Snapchat!), En hij werd zoveel van mijn lettergrepen gespaard als resultaat.

En toen reed ik marineren over deze omstandigheid toen mijn tweejarige elk nummer zong, me vroeg naar alle dingen uit de ramen, en vervolgens zijn exit uit de auto’s en vrachtwagenzitje reciteerde. Natuurlijk weet ik niet zeker hoe ik me net zo goed voel over deze openbaring als ik liever zou componeren of praten voordat ik het ook ver geloof.

Wat is de verhouding van introvert tot extravert in uw huis?

De bovenstaande foto werd gemaakt toen ik in een bubbel was op een regio -beurs en het is de dichtstbijzijnde die ik ooit ben geweest om mijn gedachten in mijn eigen hoofd te houden, want in de bubbel kan niemand je horen schreeuwen.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *