• Uncategorized
  • 0

Word lid van Jennifer Lopez in de #bethegirl-uitdaging door bodylab

delen is zorgzaam!

Delen

Tweet

Delen

In een poging om de stijgende tarief van obesitas in de Verenigde Staten te bestrijden, nodigt Jennifer Lopez vrouwen uit over de hele natie om hun gezondheids- en fitnessdoelen te starten. Deelnemers verbinden zich tot een programma van 10 weken met Jennifer Lopez als hun motivator, samen met een team van experts. Ze zullen ook gezonde en gemakkelijk te maken recepten, gepersonaliseerde fitnessplannen en deskundig voedingsadvies ontvangen. De #bethegirl-uitdaging maakt deelnemers in staat om de Bodylab Fitness Tracking-tools in hun gratis app te gebruiken, evenals een selectie van de levensstijlproducten van Bodylab als een fundering om deze reis te maken met Jennifer Lopez.

De vijf meest succesvolle deelnemers aan de #bethegirl-uitdaging zijn de gelukkige ontvangers van de #bethegirl in NYC-prijzenpakket, inclusief een verblijf in een van de favoriete hotels in Jennifer, een glamoureuze spa-behandeling en de kans om JLO zelf te ontmoeten!

Ik zal op 1 juni de uitdaging beginnen en ik nodigt al mijn lezers uit om me aan te sluiten. Bekijk www.bodylab.com om aan te melden, deel te nemen aan uw gezondheids- en fitnessdoelen, upload een vóór foto en ontvang een gepersonaliseerd fitness- en voedingsplan.

Bekijk deze video om te horen wat Jennifer zegt over de #bethegirl-uitdaging.

[YouTube http://www.youtube.com/watch?v=c8fd2S6ESB0] De deadline om aan te melden is 7 juni, dus u kunt beter opschieten en www.bodylab.com kunt bezoeken om vandaag zich aan te melden!

Over BodyLab by Jennifer Lopez opgericht door Jennifer Lopez, Bodylab is een nieuw revolutionair merklifestyle merk geformuleerd en ontworpen om de inspanningen voor gezondheid en fitness van vrouwen te optimaliseren. Gemaakt door vrouwen, met name voor vrouwen, is Bodylab een lijn van eiwitpoeders en supplementen die specifiek zijn ontworpen om de fysiologische verschillen tussen mannen en vrouwen aan te pakken en om met vrouwenlichamen te werken, waardoor het voor hen gemakkelijker wordt geoptimaliseerd. … snel. BodyLab®-producten zijn ontworpen om het lichaamsvet te verbranden, de magere spieren te verhogen, workouts effectiever maken, energie versterken en het metabolisme verhogen. BodyLab®-producten zijn beschikbaar voor consumenten online en in winkels, waaronder Select Walmart, Walgreens, GNC, CVS, KOHLS en RITE-AID-locaties. Laat het ons weten als u aanvullende informatie nodig hebt of een interview wilt instellen met de tegenhanger van Jennifer, Dr. Amy Heaton, de wetenschapper achter Bodylab.

* Openbaarmaking: ik heb gratis monsters van Bodylab ontvangen in ruil voor het delen en deelnemen aan de #bethegirl-uitdaging. Als u meldingen over gezonde levende tips, gezondheidsnieuws, ouderschap en berichten wilt ontvangen, kunt u zich abonneren via e-mail en volg ons op Facebook Pinterest, Bloglovin, Google+ en Twitter. Abonneer op onze nieuwsbrief. vragen of opmerkingen? Neem contact op

Link naar dit bericht: Word lid van Jennifer Lopez in de #bethegirl uitdaging door bodylab
Gerelateerde eenvoudige manieren om eiwitten in elke maaltijd op te nemen

5/5

(1 beoordeling)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweet

Delen

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *