Deze zomer, maak je barbecue sizzle: Gezonde manieren om je zomerse maaltijden te grillen

delen is zorgzaam!

Delen

Tweet

Delen

De zomer is hier en het is tijd om te profiteren van het warme weer. Dus, ga naar buiten, verwijder de klep van de grill omdat de hitte niet het enige is dat deze zomer sivelt. Maak je op voor je volgende zomerbarbecue. Het is een tijd waarin familie en vrienden zich verzamelen in heerlijke, overheerlijke favorieten rechtstreeks uit de grill, met alle erranselen. Voor degenen die een gezondere levensstijl hebben aangenomen, kan de bezorgdheid om uit hun hernieuwde routines uit te dwalen naar een fizzle. Geregistreerde diëtistische Susan Bowerman herinnert ons eraan hoe we bij onze wellness-doelen kunnen blijven, terwijl we nog steeds genieten van de dingen waar we van houden.

Tips voor een gezonde zomerbarbecue

Een manier om op het goede spoor te blijven, is om vooruit te plannen. Als u bijvoorbeeld een zomerbarbecue host, bent u plan om een ​​maaltijdvervanging te hebben voor ontbijt en lunch, zoals de Formule 1-vanille-smaak door Herbalife Nutrition, die een paar extra calorieën voor het diner zal complimenteren wanneer gebruikt als een maaltijdvervanging. Biedt ook slimme keuzes voor je vrienden en familie zoals salades, fruit en dranken zoals Kruiden Aloë Concentrate Mango, die kan worden toegevoegd aan water of andere dranken. Het is heerlijk, verfrissend en een geweldig alternatief voor frisdrank en sappen. Zoals de gastheer, kunt u plezier hebben met de volgende gezonde tips voor het grillen van de zomer.

Vlees en pluimvee kunnen geweldig smaken na de barbecue-behandeling. De truc is om de grilltemperatuur gematigd te houden. Wanneer de hitte te hoog is, loop je het risico om de buitenkant van je vlees te verkrijgen, terwijl je het ongekookt in het midden laat. En, als je veel snel over hoogwarmte achterlaat, kunnen ze hard en droog eindigen.

Gerelateerde gezondheidsvoordelen van zoethoutwortel

Eén techniek die goed werkt met kip is om het in de magnetron te ontmoeten. Verwijder de huid en wrijf vervolgens de stukjes kip met een beetje olijfolie en je favoriete kruiden. Terwijl uw kolen opwarmen, magnetron 4 tot 6 stuks per keer hoog gedurende ongeveer 15 minuten. Breng dan de kip over naar je verwarmde grill om het koken te beëindigen en draai de stukken vaak. Je minimaliseert je kooktijd met ongeveer de helft, en je kip eindigt tedere en sappige.

Houd je vis van schilhand. Wat het beste werkt, is om Kabobs te maken met stukjes stevige vissen zoals zwaardvis of tonijn, of hele gepelde garnalen. Je kunt ook hele vis of visfiletten grillen op een folie of in speciale visgrillende manden. Het is niet nodig om te pre-koken, gezien het feit dat veel vis vaak snel kookt.

Grill Multi-taskinging Your Sides and Desserts. Terwijl de grill heet is, kunt u ook niet profiteren van de warmte om uw bijgerechten te koken? Je kunt bijna elke vegetarische, maar dikke plakjes aubergine, zomerse squash en uien zijn bijzonder goed – dus zijn peperwiggen en asperges speren. Gesneden aardappelen zijn goed gegrild als een bijgerecht op zichzelf, of in een gegrilde aardappelsalade. Borstel groenten en aardappelen met een klein Italiaans dressing en plaats ze langs de zijkanten van het rooster waar er minder warmte is en ze vaak omdraaien totdat ze zacht zijn.

Als je nog nooit vers graan hebt gegrild, ben je voor een traktatie. Trek gewoon de schil terug en verwijder de zijde en borstel de maïskolven licht met een beetje olijfolie en strooi met zout en peper. Wikkel de oren terug in de schil en zet direct op de grill. Draai ze vaak, en ze worden binnen ongeveer 15 minuten of zo gedaan.

Gerelateerd Wat is Pectin?

Je kunt zelfs een dessert grillen! Ananas, appels, perziken, nectarines en bananen nemen allemaal goed op een korte tijd over de vlam, en ze zijn gemakkelijk om te bereiden. Kerel de ananas en gesneden in ringen of gebruik ingeblikte sap-pack ananasringen, en voor de appels, perziken of nectarines, verwijder slechts de kern en verlaat de huid. Dan grill langs de buitenrand totdat de suikers beginnen te karameliseren en de vrucht zacht is. Gegrild fruit is heerlijk alleen, maar je kunt het uitkleden met een motregencitrusap of kaneel en dan genieten erin op de bevroren yoghurt.

Ga voor veel gezondere zomerse ideeën en recepten uit Susan, bezoek www.discovergoodutrition.com.

Link naar dit bericht: Deze zomer, maak je barbecue sizzle: Gezonde manieren om je zomerse maaltijden te grillen

0/5(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweet

Delen

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *