5 Simple Birthday Frozen Celebration Concepts voor hectische moeders!

Gisteravond heb ik de mogelijke fout gemaakt om mijn jongeren uit te nodigen om me te helpen brainstormen hoe een verjaardagsviering met een bevroren thema eruit kan zien. Vanmorgen ontdekte ik dat Scarlett dat als een teken beschouwde om haar gastlijst te maken – evenals haar verjaardag is niet voor drie maanden. Gelukkig heb ik een aantal uitstekende bevroren feestideeën ontdekt.

Hoewel ik misschien heb geabonneerd op iets veel uitdagender dan ik klaar ben om te hosten, hebben we ook zelf een aantal leuke concepten bedacht, evenals toen ik op internet stak, zwaar op de Disney-enthousiast Bloggers, ik heb ontdekt dat veel mensen al oogverblindende bevroren feestconcepten hebben gedaan.

Bevroren verjaardagsfeest ideeën

Dit is wat mijn jongeren willen doen:

Bevroren verjaardagsfeestconceptactiviteiten:

Zingen. Zing uiteraard mee met de soundtrack bovenaan hun longen.

Bouwen. Maak sneeuwmannen van marshmallows en tandenstokers.

Tekenen. Voer een taakopdracht uit om ervoor te zorgen dat elk kind een OLAF produceert. (We hebben dit gedaan op een Disney Museum -display met een Mickey Mouse -tekenles en het was ongelooflijk leuk.) Ik ben best goed in tekenen, evenals na het genieten van een paar YouTube -video’s (zoek precies hoe Olaf te tekenen) geloof ik Ik zou een les kunnen geven die allereerste klassers zouden kunnen volgen.

Bouw meer. Ik hou van deze fort-constructie-activiteit die leuk zou zijn voor een kleinere bijeenkomst door de bekwame Jillian van Mom Testers. Zorg ervoor dat je ermee klikt om precies te zien hoe ze het ijzige materiaal verbond met de Crazy FoTS -set.

Bevroren feestdecoraties:

Ballonnen. Verfraai zowel met blauw als witte crêpepapier en heliumballonnen. Ik ben een beetje populair voor het sturen van jongeren huis met ballonnen als gunsten.

Speciale gast. Deze Olaf -ballon is 41 ″ lang, minder dan $ 10, en kan gasten aan de deur begroeten.

Witte vakantielichten. Je hebt die al, toch?

Sneeuwvlokken. Papieren gesneden sneeuwvlokken kunnen verdubbelen als een activiteit voor oudere kinderen. Als u precies moet begrijpen hoe u de allerbeste sneeuwvlokken kunt snijden, zie de tutorial van Wendy.

Bekijk het: Sara bij MomendeAvors.com hield een achtertuin feest met ambachten met thema, activiteiten en eten. Ik vind het leuk dat ze dingen gebruikte die veel van ons al bij de hand hebben, zoals vakantielichten en papieren sneeuwvlokken voor bevroren decoraties.

Sara maakte ook deze creatieve Olaf -T -shirts voor haar jongens.

Bevroren viering Food Ideas:

Omdat ik vaak overweldigd ben door jongeren die vieringen hebben gestileerd die 10 verschillende dessertopties lijken te hebben, ben ik gelokt om bevroren voedsel voor te stellen. snap je?

In plaats daarvan zou ik echt van de stijl breken en kopen bij Chipotle, zodat zowel jongeren als volwassenen allemaal hun eigen burrito’s kunnen ontwikkelen en de jongeren in staat stellen witte cupcakes met witte glazuur bedekte te verfraaien met een assortiment wit als evenals zilveren hagelslag.

Als je van een enorm dessertbuffet houdt, inspecteer dan Amy’s toren van donutgaten. Evenzo zou echter een basiskom donutgaten geïdentificeerd “sneeuwballen” ook werken. (Eet ze in de achtertuin, kinderen!)

Hanan bij EatcraftParent heeft zelfs veel meer concepten voor een goedkope bevroren viering op haar blog. Ze kwam echter niet met het concept dat mijn 9-jarige kind had: hij zou graag een Olaf-kostuum willen leasen, op de schaal van een sportteammascotte, evenals indicatie-handtekeningen voor de viering-gasten. Mijn dochter, vermoedelijk de eregast, stelde voor dat gasten papier in prop in kropje opflikkeren voor een ‘sneeuwbalgevecht’. Creatief, toch?

Hier zijn wat meer bevroren verjaardagsfeestmotivaties van Instagram

Een publicatie gedeeld door ShockStory (@shockstory) op 26 januari 2018 om 12:34 uur PST

Het middelpunt van Harper’s Frozen Bday Celebration-had zoveel plezier met het ontdekken van elk item, ✠“fans en letters (Etsy) ✔ met de hand gemaakt #frozen #wands (Etsy) .. ✠“geïndividualiseerde donuts @fantasticdonuts .. ✠✠“#Snowmen Lanterns @orientalTraDing .. ✔ Styling door Michelle op @mobilePlayPatchla die nu * is * Jongeren verjaardagsstyling samen met haar buitengewone mobiel #PlayPatch! .. Âœ ”Cupcakes van mijn schoonzus @staciefoster2-stijl door @wiltoncakes .. ✔ gesmolten #olaf @stonyfield #greeKyogurt .. Âœ “@cheeky_home feestbenodigdheden .. Âœ” Jongeren gezonde zakjes door @lovechildorganics .. Âœ Âœ ”@Papersource sneeuwvlokken. .. photo 📷 by @amytangerine .. #harperturns2 #frozenbirthday #frozenparty #frozenpartyideas #meltedolaf #cupcakes #homemadecupcakes #olafcupcakes #fantasticdonuts #elsawand #wallart #birthdaydecor #birthdaydecoration #design designinspiration #orientaltrading #cheekyhome #birthday #kidsbirthday #kidsbirthdayparty #BirthDayPartytheme #winterwonderland #frozenfever

Een publicatie gedeeld door Rachel Pitzel (@xo.rachelpitzel) op 31 januari 2016 om 22:43 uur PST

Vind officiële bevroren borden en dingen voor je feest of een Elsa -kostuum of cape voor de verjaardagsvrouw op Amazon. (Affiliate link.)

Heather AS Nou, want ik ga morgen naar het Disney Social Network Mommies Seminar (volg ons op Instagram om ons te zien rondgaan met andere blogschrijvers tegen de achtergrond van Disneyland), dus ik geloofde dat het een goed moment zou zijn om concepten te delen voor een bevroren verjaardag feest. Deze publicatie wordt niet gesponsord, noch is onze seminar aanwezigheid. Reizen en seminarpassen werden door ons betaald. Vertel het onze kinderen niet. Ze zouden het niet begrijpen.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *