• Uncategorized
  • 0

Gemakkelijke thuistrainingen met Home Body DVD

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

Homebody is een nieuwe dvd gemaakt door fitnessinstructeur Jillian Hessel. Het is een geweldige beginnende training die thuis kan worden gedaan zonder dure apparatuur te kopen of veel ruimte te vereisen! Dit is een “no-excuses” -training omdat alles wat je nodig hebt, de dingen zijn die gemakkelijk in huis zijn om als je trainingsapparatuur te dienen.

De training is een hybride van dans, pilates en yoga, het is gemaakt om je in beweging te krijgen, uit te rekken, toningen te versterken, je kern te versterken en je houding te verbeteren. De training maakt slim gebruik van gewone huishoudelijke artikelen zoals voedselblikken en waterflessen om als handgewichten te dienen. Een stoel met rechte rug is ook nodig voor de zittende oefeningen.

Aanvankelijk dacht ik dat sommige van de zittende oefeningen te gemakkelijk waren, maar voor mensen die de hele dag aan een bureau zitten, zijn ze geweldig om het bovenlichaam te werken en gemakkelijk in een werkdag op te nemen om je bovenlichaam zowel sterk als flexibel te houden. De nek en het dragen van een ontspanningsgedeelte is geweldig. Het is alsof je jezelf een mini-massa geeft.

Jillian zegt: “Ik heb een thuisbody gecreëerd omdat ik mensen wil inspireren om van de bank op te staan ​​en te beginnen met bewegen, dansen en tonen in het comfort en de veiligheid van hun eigen huis. Homebody is voor iedereen die graag naar muziek stappen, maar niet veel geld of tijd wil uitgeven. ”

De Home Body -training is onderverdeeld in vier hoofdonderdelen (plus voordeel zelfstudie!) Die afzonderlijk of in hun geheel kunnen worden gedaan, afhankelijk van uw tijdschema. Met speciale navigatieknoppen kunnen bepaalde secties worden herhaald als u zich wilt concentreren op een bepaalde oefening of volgorde. Hier is de trainingsoverzicht:

Gerelateerde weekendreflectie

Deel I-Standing Dance-opwarming: krijgt de hartslag, verwarmt en limmert het hele lichaam en tonen de armen met behulp van rekwisieten die thuis worden gevonden.

Deel II – Stoeltraining: stoeltikwikkelingen, triceps -dips, bekkenliften, wervelkolomwending, een speciale nek- en draagspanningssectie, plus veel meer armenwerk!

Deel III – MAT -volgorde: uitdagende Pilates Floor Work Session. Geweldig voor de buikspieren, terug en taille. Bevat een speciaal gedeelte met gericht op het tonen van heupen en dijen.

Deel IV – Stijg naar staan ​​en eindigen: werkt op balans en coördinatie om het kernwerk van de MAT -reeks te integreren in uw nieuwe verbeterde staande houding.

Bonus Personal Trainer Tutorial: een speciale add-on van 12 minuten met masterleraar Jillian Hessel met behulp van geïndividualiseerde ideeën over houding en de oefeningen in Homebody, gemaakt om uw begrip en uitvoering van de training te verbeteren.

Homebody is gelanceerd in januari 2010 en is nu beschikbaar in Walmart -winkels landelijk, op Amazon.com en hier op de website van Jillian. Ik raad deze training ten zeerste aan voor beginners, maar er zijn porties die veel meer intermediair zijn. Ik vind het ook leuk dat het gemakkelijk is om te segmenteren in tijden die voor verschillende schema’s zullen werken. Dus geen excuses. Probeer deze eens!

Heb je Home Body geprobeerd? Laat een reactie achter en laat ons weten wat u denkt.

– Instructeur Jenn van PersonalFitCoach.com en Team Beachbody

Link naar dit bericht: eenvoudige thuistrainingen met huisbody dvd

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *