• Uncategorized
  • 0

3 Picture Opps voor jongere SIB’s: Catch the Resemblance

Job Life Scrapbook Supplies worden aangeboden op Amazon (Affiliate).

Ik hou van het concept van het hebben van een plakboek of kinderboek voor elk kind, maar het is niet voor iedereen. Voor sommigen van ons heeft Instagram de vereiste voor een plakboek vervangen. Overal waar u uw foto’s plaatst, hier zijn hier drie speciale concepten voor tweede kinderen. We willen niet dat ze absoluut verwaarloosd zijn op de afdeling Infant Book.

Een ingelijste foto vasthouden. Mijn buddy Emily brak deze foto van haar kind Desmond na 6 maanden met een foto van zijn enorme zus Etta toen ze 6 maanden was. Dit is een van de veel geneugten om twee kinderen te hebben – de constante vergelijking en contrasteren die je kunt doen. (Deze charmante foto kan worden gemaakt met een rookie -baby die een babyfoto van de ouder bevat waar ze veel op lijkt.)

Voor de computer. Digitale fotografie geeft aan dat we veel van onze foto’s op een scherm ervaren. Is dat niet representatief voor deze generatie baby’s? Op deze foto wordt baby Milo op exact dezelfde leeftijd vergeleken met enorme broer of zus Holden. Heather bracht Holden net een maand oude foto van een maand op het scherm en hield Milo er voor vast en maakte nog een foto.

Wie is wie? Ik stopte baby Scarlett in exact hetzelfde sweatshirt dat haar enorme broer of zus die Julian had gebruikt voor zijn allereerste reis in de babyschommels. exact hetzelfde park, exact dezelfde hoodie, exact dezelfde mijlpaalfoto. Zet ik haar een leven lang in zijn schaduw? Kan zijn. Hoe dan ook, ik heb de foto’s ook eveneens bijgesneden en plaats ze in een raster. Ik stuurde het zowel naar vrienden als naar familie en nodigde hen uit om te veronderstellen wie wie was.

Zijn jullie People Scrapbook-y? Ik ben niet, maar ik geloof dat een goed gedaan plakboekpagina prachtig is. Als je er dol op bent, inspecteer dan Wendolonia.

Ze heeft me geleerd over de eenvoud van het werklevensysteem. De pagina’s hebben zowel mouwen als je ze gewoon invult met je foto’s en kaarten met vacatures, maar je hoeft geen vormen uit te snijden of iets te leggen als je niet zoveel bent als de taak.

Bewaar je een hard-copy babyboek? Of foto’s afdrukken?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *