• Uncategorized
  • 0

Neem een ​​kille weersomstandigheden Power Walk

Brrr. We hadden vorige week een koude snap in Berkeley in totaal met vorst op het gras en sneeuw in de heuvels. Ik ben uiteindelijk zo’n weersomstandigheden geworden omdat ik van Chicago een paar jaar geleden naar de Bay Area verhuisde dat ik het moeilijk had om het huis te verlaten.

Als je in de winter een baby hebt, kan het uiterst eenvoudig zijn om je huis in een comfortabele grot te maken (ommuurd door stapels wasgoed, ongetwijfeld), maar we staan ​​er vast aan dat je het huis elke dag moet verlaten, ongeacht wat. Zelfs als het eenvoudiger lijkt om gewoon thuis te blijven. Adem frisse lucht, zelfs als je neusharen een beetje bevriezen!

Baby Holden is helemaal gebundeld voor echte winter

Lisa Druxman, maker van kinderwagens, herinnert ons eraan dat je lichaam opwarmt als je in de kou traint, maar je baby niet. Dus hier zijn een paar suggesties om te bundelen wanneer de weersomstandigheden buiten vreselijk is:

Kleed je in lagen, terwijl je kerntemperatuur zal toenemen als je traint “” draag een vochtafwijkend materiaal dat het dichtst bij je lichaam ligt, evenals warmere lagen bovenop.

Herinner je geen handschoenen en wanten voor zowel jou als voor jou als baby.

Zet een hoed op de kleine om zoveel mogelijk lichaam warm mogelijk in te houden.

Experimenteer met knusse dekens of een bundel-me (zoals Holden op de foto is) voor langere kinderwagenritten in de kilte. (Trouwens, deze comfortabele kleine slaapzakken kunnen de beveiliging van auto’s en vrachtwagenstoelen verminderen, dus het etiket bekijkt voordat je veronderstelt dat het allemaal goed is).

Trek het weersomscherm van de kinderwagen aan als het regent of sneeuwt.

Te koud voor het buitenleven? Als het regenachtig of besneeuwd is, ga dan naar het winkelcentrum. Power Walk rond het drukke winkelcentrum terwijl een kinderwagen (voor behendigheidstraining) of baby-dragen (voor kracht) duwt.

Ik zou graag elk type andere tips van rookie -moeders horen die vechten tegen de weersomstandigheden van de winterseizoen om het huis uit te gaan en wat plezier te hebben.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *