• Uncategorized
  • 0

Meer dan ellende houdt van Company, Embarassment Like Business

Ik had vanmorgen een charmante ervaring in het Fitness Center, en dat is geen sarcasme. Aan het einde van mijn training voelde ik dat ik mezelf niet moeilijk genoeg had geduwd, dus pakte ik een springtouw van een haak in de yogaluimte die niet werd gebruikt, evenals 30 seconden gesprongen. (Dat is moeilijker dan het klinkt.) Ik had nog een mama van de instelling van mijn kinderen gezien met behulp van het springtouw in deze sportschool, en had geloofd dat ik het moest proberen.

Toen ik mijn jas en handtas kreeg om de sportschool te verlaten, nu goed zweten, zag ik die mama uit de hoek van mijn oog. Ze sprong touw met uitstekend ritme. Ik ging zo goed door en vertelde haar dat ze me had beïnvloed om te proberen die ochtend te springen. (Geef me een gouden ster om mezelf te pushen om warme fuzzies te bieden aan iemand die ik nauwelijks ken, toch?)

We begonnen te praten over springtouw. Ze gebaarde naar haar telefoon, die op de stopwatch -modus stond, en legde uit dat ze een springschop had en veel goede vrienden had uitgenodigd om het met haar te proberen. Ze verklaarde dat ze het programma van de maand heeft verbeterd en deelde een paar van de variaties die ze doet: zowel een voet springen en achteruit springen. Ze verklaarde dat toen ze begon, ze nauwelijks twee sprongen van één voet op een rij zou kunnen bereiken.

We maakten grapjes over de neveneffecten van jump-roping voor vrouwen: het gevoel dat je baarmoeder kan in de herfst of dat je een beetje plast.

Ze wees erop dat toen ze aan deze specifieke training begon, ze zich zelfbewust voelde over het springen van touw in de sportschool, waar mensen haar misschien zouden zien.

“Maar iedereen doet hier absurde dingen,” zei ik, gelovend over de grommende en neerwaartse hondenhond die overal om ons heen gebeurde.

Ik stelde haar niet in staat haar beschaamd gevoel te hebben. Ik vertelde haar dat ze zich niet zo zou moeten voelen.

Maar toen hield ik er rekening mee dat er één stukje oefenapparaten waren die ik wilde gebruiken, hoe vermeden, omdat ik me hierover schaamde. Ik had me niet eens gerealiseerd dat ik me dat voelde totdat ik haar erover vertelde.

Het is een paar belangrijke touwen die aan de muur zijn verankerd. Ze worden “Battle Ropes” genoemd, en je zwaait ze zo goed als snel mogelijk naar beneden voor een interval met een hoge intensiteit.

Kun je zien waarom ik me misschien dom kan voelen om dit voor andere mensen te doen?

Ik heb het gevoel dat ik geen recht heb op die touwen, alsof ze voor enorme brandweerlieden zijn, of mensen die echt hard trainen. Mensen met snorren, misschien.

Mijn nieuwe goede vriend verklaarde dat ze nog nooit de Battle -touwen had geprobeerd, en toen suggereerde: “Hoe zit het met de volgende keer dat we elkaar hier zien, doen we het samen?”

Nou dat is flippin briljant, nietwaar?

Plots leek het zo uitvoerbaar. Ik stelde me voor dat we ons twee beurten van 30 seconden gaven, het gevoel te geven dat het absoluut typisch zou zijn om een ​​groot touw omhoog te schudden en met al mijn mei in het midden van een kamer met een florescent verlichte te schudden. Ik kan zelfs een grunt uitlaten.

De rest van de ochtend bleef ik geloven over hoe precies die verschuiving in het oogpunt me voelde. Het was zo eenvoudig: doe het met een vriend. Of in deze situatie een kennis wiens naam absoluut Betsy of Robin is, ik weet niet zeker welke, maar ik zal het absoluut uitzoeken voordat we onszelf samen in verlegenheid brengen.

Fotocredit: kunst van mannelijkheid

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *