#Wordlesswedesday op een dinsdag – planten vs zombies

delen is zorgzaam!

Delen

Tweet

Delen

Woordeloze woensdag is live op thehealthymoms.net evenals Talbertzoo.com. Link naar uw woordloze woensdagpaal.

Het regent hier vandaag in Chicago, dus mijn jongste doorbrengt de dag binnenshuis. Een van zijn voorkeursactiviteiten speelt op de Kindle-tablet van zijn broer. Ik bepergage de tijd van mijn kinderen, omdat te veel niet gezond is (hoeveelheid tijd die op televisie kijkt voor kleuters die verband houden met obesitas). Wanneer ik het in staat stel, speelt mijn kleine jongen zijn favoriete spel, planten vs. zombies. Alle drie mijn jongens verslaan al het spel, maar als ze het allemaal opnieuw beginnen.

Laat je je kinderen op elektronica spelen? Hebben ze een tablet? Wat is de favoriete app of game van uw kind?

Bezoek deze uitstekende blogs waar het gezonde MOMS-blogmagazine elke week verbindt.

Regels van deze #bloghop

Laat me een reactie achter zodat ik je blog kan bezoeken.

Ga naar Talbertzoo.com om je link te verlaten.

Bezoek de andere blogs die aansluiten.

Als u meldingen over gezonde levende tips, gezondheids- en wellnessnieuws, ouderschap en berichten wilt ontvangen, kunt u zich via e-mail aanvragen en bij ons op Facebook, Pinterest, Bloglovin, Google+, evenals Twitter. Abonneer op onze nieuwsbrief.

Link naar dit bericht: #wordlesswedesday op een dinsdag – planten vs zombies

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweet

Delen

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *