KIDZ ZONEPERFECT® – Nutrition for Active Kids

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

https://apis.google.com/js/plusone.jsduring de lente- en zomermaanden Mijn kinderen besteden veel tijd buitenshuis en nemen deel aan sport, fietsen, zwemmen en op familiewandelingen gaan. In kopen om dat activiteitsniveau te behouden en sterke spieren te bouwen, is het cruciaal dat kinderen veel magere eiwitten in hun voeding hebben. Als drukke mama heb ik niet altijd tijd om een ​​voedzame snack voor mijn kinderen te bereiden. Ik was heel blij om te horen dat Abbot Nutrition, de makers van Similac®, Pediasure® en Security®, een nieuwe voedingsbar voor kinderen, Kidz Zone Perfect hebben geïntroduceerd.

Kidz ZonePerfect® Nutrition Stars combineren eiwitten, voedzame ingrediënten en smakelijke smaken. Ze zijn ook gewoon de ideale snack voor drukke gezinnen onderweg zoals de mijne. Kidz ZonePerfect® -staven bestaan ​​uit vijf gram eiwitten, 23 vitamines en mineralen en drie gram vezels, en is verkrijgbaar in chocoladechip van pindakaas, karamelcrisis en gele cupcake. Bovenal houden mijn kinderen van ze.

″ In de loop der jaren heeft het merk ZonePerfect® zich gericht op het maken van goed smakende voedingsstallen om drukke, actieve volwassen levensstijlen te voeden, ”zegt ToBe Cohen, vice-president en algemeen directeur van de divisie, Performance Nutrition Abbott. “Om de ideale inspiratie te krijgen voor onze nieuwe kinderlijn, wisten we dat we uit de keuken moesten komen en in de hoofden van kinderen moesten. Simpel gezegd, we moesten onze grote kinderen samen met kleine kinderen brengen. Het resultaat was briljant: drie voedzame Kidz ZonePerfect® bars in leuke, op jongeren geïnspireerde smaken. ″ ″

Kidz ZonePerfect® is verkrijgbaar in landelijke doelwinkels en in de voedingsgang in supermarkten, drogisterijen en massale merchandisers en worden verkocht in pakketten van vijf. Ze kunnen ook online worden gekocht op www.abbottstore.com. U kunt ook Kidz ZonePerfect® op Twitter volgen op Twitter.com/ZonePerfect en deze leuk vinden op Facebook op Facebook.com/ZonePerfect.

*Openbaarmaking: ik ontving een monster van Kidz ZonePerfect Nutrition Bars, een lunchzak, waterfles, pennen en notitieblok in ruil voor deze review. Alle meningen zijn nauwkeurig en 100% van mij.

Cascia Talbert is een drukke blogger, uitgever, freelance schrijver, online handelaar en moeder van vijf kinderen, die in de Pacific Northwest woont. Met een B.A. In geschiedenis en rechten en een passie voor schrijven en gezond blijven, begon ze in 2007 het Healthy Mommies -magazine. The Healthy Mommies Magazine staat momenteel gerangschikt in de beste gezondheidsblog voor mama’s en bevat verschillende gezondheidsdeskundige schrijvers en mama -bloggers. Mevrouw Talbert gelooft dat als moeders goed worden opgeleid over gezondheidsproblemen en hoe ze gezond kunnen blijven, ze die informatie kunnen doorgeven aan hun kinderen en de obesitasstatistieken van kinderen in de VS kunnen omkeren

Gerelateerde raw vs gewone honing

Mevrouw Talbert is een aanbevolen gezondheidsblogger op WellSphere.com en haar artikelen zijn ook te vinden op ezinearticles.com. Ze runt ook het Healthy Mommies Social Network on Ning, is de Chief Marketing Officer voor Talbert Nutrition LLC en is lid van de Social Media Advisory Board for America’s Wellness Challenge. Volg haar op Google+.

Als je dit bericht leuk vond, heb je misschien plezier in deze verhalen.

Bezig met laden…

var MarketGidDate = nieuwe date (); document.write (”);

Link naar dit bericht: Kidz ZonePerfect®-voeding voor actieve kinderen

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *