Een mooi dagje uit in Liverpool

Deze familie houdt van Liverpool, ik heb bijna Engels gestudeerd aan de universiteit daar voordat ik koos voor de felle lichten van Londen en Goldsmiths, University of London- maar nu wonen we in Leeds, we willen het controleren Het is veel voor cultuur, winkelen, geweldig eten en familieplezier.

De buzz van Liverpool is als geen andere stad ter wereld, de lokale bevolking zijn zo vriendelijk, gastvrij en warm, de architectuur verbluffend verbluffend met meer dan 2500 beursgenoteerde gebouwen op één plaats, beschreven door het Engelse erfgoed als de beste Victoriaanse stad van Engeland …

Het is zo’n gelukkige maker van een stad, ik dring er bij je op aan te kijken of je dat nog niet hebt gedaan!

… afgelopen weekend zagen we een ontmoeting met Pals Ruth en Paul in Londen en hun kinderen Rosa-Maria en Antonio (samen met enkele familieleden van Paul), in zijn thuisstad Liverpool voor een perfect familiedag gevuld met eten, cultuur en veel gelach.

… Ik ontmoette Ruth toen we allebei op dezelfde tijd baby’s hadden, mijn oudste, Oliver is slechts 4 dagen ouder dan Rosa-Maria en ze waren ‘beste babyvrienden’ toen we dicht bij elkaar woonden in het zuidwesten Ze verbinden zich ook weer als kleine mensen.

Ruth en ik verbonden snel onze kinderen, culturele achtergronden en deelde interesses-ik, Grieks Cypriotisch, zij, Colombiaans en we hebben onze vriendschap tegelijk in ons leven gecementeerd toen alles zo nieuw en een beetje surrealistisch aanvoelde met nieuwe baby’s op sleeptouw en nieuw leeft!

Ik zal nooit vergeten hoeveel het voor mij betekende dat ik Ruth slechts twintig minuten afstand had toen mijn familie zich zo ver weg in Leeds voelde- we zouden elkaar wekelijks ontmoeten om te praten, te eten (Ruth en ik houden van koken) en gaan lang gaan Wandelt in het zuidwesten van Londen, meestal door de mooie rivier in Richmond en Twickenham of naar Richmond Park, om de eenden te voeden, de zon in te nemen en te genieten van picknicks onder de bomen.

Het belangrijkste is dat we elkaar op zo’n belangrijk tijdstip in ons leven konden ondersteunen, waar nieuwe vriendschappen zo belangrijk zijn om ons normaal te voelen als het niet veel anders doet.

Nu met twee kinderen elk, was het de eerste keer dat we samen konden komen om elkaars nieuwe toevoegingen te ontmoeten (we hadden natuurlijk solo in Londen ontmoet)-en het was zo’n leuke dagwindy maar helder met fantastisch Italiaans eten (Bedankt Zizzi en ook voor je geweldige service), prachtig gezelschap met Paul’s zoete en vermakelijke familie-zijn moeder, zus en haar verloofde voegden zich ook bij ons … en natuurlijk de perfecte gelegenheid om Liverpool te zien met onze eigen persoonlijke gids: Paul .

Na een lange lunch namen we het prachtige uitzicht op voordat we naar het Museum van Liverpool gingen, een gratis must-see museum voor het hele gezin …

… met een snelle stop buiten om deze schoonheden eerst te waarderen!

Deze levendige superlambanana’s zijn volkomen boeiend- met een gewicht van bijna acht ton en staan op 17 voet lang, ze zijn een kruising tussen een banaan en een lam, ontworpen door de in Manhattan gevestigde Japanse kunstenaar Taro Chiezo en zeker onze dag opfleurde!

Chiezo heeft eigenlijk alleen een vier-inch model gemaakt; De full-size replica is gemaakt door vier lokale kunstenaars: Andy Small, Julian Taylor, Tommy Reason en Ray Stokes en ontwikkeld voor de Arttranspennine-tentoonstelling van 1998.

De stukken zijn zowel een opmerking over de gevaren van genetische manipulatie en ook betekenaars van Liverpool: historisch gezien waren zowel schapen als bananen gemeenschappelijke karren in de dokken van de stad. En zijn ze niet prachtig? Ik zou ook graag een jurk in die print houden?! Enige gedachten over die Chiezo?!

… Binnen hebben we nagedacht over de geschiedenis van deze opbeurende stad, geografie en wereldwijde betekenis die meer leren over de beroemde toneelschrijvers van Liverpool, creatieven, sporters en leiders (ik vond een film van vox poxs van bekende Liverpudlians en locals die echt aanraken) en de kinderen waren bezet voor Uren …

Er is gewoon zoveel te doen en te zien in Liverpool, we komen snel weer terug, dat is zeker …

Ben je geweest?

Koop mijn bestsellerboek in paperback of audio

Mijn debuutboek is mijn gids voor overleven en bloeien op het werk en thuis en biedt inzicht in het creëren van een digitaal bedrijf of weer aan het werk kunnen werken.

Mumboss: The Honest Mum’s Guide to Surbing and Thriving on Work and At Home (UK 2nd Edition)

Beschikbaar op Amazon of Audible

The Working Mom: Your Guide to Surviving and Thriving on Work and At Home (US/Canada Edition)

Beschikbaar 8 september 2020. Bestel nu op Amazon

Zoals wat je hebt gelezen? Waarom volg je Vicki dan niet op Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest en Instagram

Mis nooit een bericht!

Abonneer u op Honestmum voor mijn wekelijkse e -mailnieuwsbrief waar ik mijn nieuwe blogberichten, bloggen, evenementenuitnodigingen, wedstrijden en nieuws over mijn nieuwe boek deel. Ik deel uw persoonlijke gegevens nooit met derden.

FacebookTwitterPinterestemailtumblrshare

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *