Gezonde alternatieven voor Halloween -traktaties

delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

Traditioneel verkleed kinderen op Halloween -kinderen zich in leuke of enge kostuums en kloppen ze op deuren van buren en begroeten ze met: “Trick or Treat!” Als er geen traktatie wordt gegeven, kunnen kinderen iets ondeugends doen op het eigendom van de buurman. In de loop der jaren zijn de immer populaire Halloween -traktaties gegroeid en de snoepindustrie in de Amerikaanse rakes in miljarden dollars per jaar.

Candy en suiker is niet alleen slecht voor de tanden van uw kind, maar te veel ervan kan leiden tot diabetes, obesitas en gedragsproblemen. Hier bij The Healthy Mothers Magazine willen we dat uw kinderen dit jaar een veilige en gezonde Halloween hebben. We hebben dus een paar gezonde alternatieven bedacht voor de conventionele suikerachtige Halloween -traktaties.

1. Halloween -goodie -tassen in plaats van snoep

Je hoeft in plaats daarvan geen truc of traters te begroeten met snoep, in plaats daarvan goodie -tassen. U kunt speelgoed met een goedkoop Halloween-thema vinden in uw plaatselijke dollarwinkel of kortingswinkel. Sommige van onze favorieten zijn stickers, potloden en spelen sieraden. Breek de pakketten open en plaats een of twee van elk item in ziplockzakken of feestvoordeelzakken.

2. Beperk het aantal huizen dat uw kinderen bezoekt.

Zelfs als je leeft in wat eruit ziet als een goede middenklasse buurt met honderden moderne huizen, ken je echt dat talloze buren? Het is misschien niet zo veilig voor uw kinderen om elke buurman te bekijken. Als u het aantal huizen beperkt dat uw kind uitcheckt op Halloween, beperkt dit ook de hoeveelheid snoep die uw kind krijgt. Twee of drie stukken snoep per dag is veel meer dan genoeg suiker voor uw kind. Als zijn snoep een week duurt, wordt dit Halloween speciaal.

3. In plaats van truc of behandeling breng je kind naar een gemeenschapsfeest.

De meeste steden en organisaties houden Halloween -feesten. Tal van deze partijen hebben kostuumwedstrijden en leuke spellen waar je hele gezin bij kan worden betrokken. Velen waarschijnlijk als je kind naar een feest gaat, zal ze met veel minder snoep thuiskomen dan ze zou doen als ze voor trick of behandelt ging.

Halloween is een leuke vakantie en je kunt het extra speciaal maken voor je kind zonder de toegevoegde suiker. Als u van plan bent om uw kinderen dit jaar te sturen of te behandelen, zorg er dan voor dat ze vergezeld gaan van en volwassen zijn en te zien zijn in het donker. Heb een gelukkig, veilig en gezond Halloween.

(Oorspronkelijk gepubliceerd op 1 oktober 2012, gezonde alternatieven voor Halloween -traktaties)

Link naar dit bericht: gezonde alternatieven voor Halloween-traktaties
Gerelateerde 5 manieren Shakes helpen drukke moeders tijdens de vakantie

5/5

(1 beoordeling)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *