7 dingen om te maken met een Blobby Interant die wakker is

na ongeveer drie weken van het leven met onze nieuwe kamergenoot, mijn manlief en ik maakte een grapje dat hij veel meer van een BOB was dan we hadden verwacht. We wachten gretig op hem om wakker te worden, maar toen hij dat deed, glimlachte of klap of staat DA-DA niet. Nee, hij legde gewoon nog steeds en staarde in de verte, met ongerichte ogen, af en toe opgeheven een arm (als het niet naar zijn torso werd gehaald) in de lucht. Maar die arm? Hij begreep het niet eens dat het van hem behoorde!

Dus, wat te maken met deze nieuwe, clueless sidekick? Als je verrast was, zoals Heather uitlegt dat ze was, dat de zwangerschap in een persoon was veranderd, kun je associëren met onze gevoelens van desoriëntatie. Hier is een beetje steun voor onze mede-verloren zielen.

Praat met de baby. Locatie de baby op een stoel om ervoor te zorgen dat hij of zij je kan volgen terwijl je naar de kamer stapt. Het is goed om de kamer te verlaten, ook! Zuigeling is vastgebonden in evenals zal nergens heen gaan. Wanneer je samen bent, vertel je je kind wat je doet, wat je van plan bent te doen, of alles dat in je hoofd springt. Je stem is een van de favoriete dingen van je baby. Ze oordeelt niet of je afleveringen van de Truth TV samenvat.

Draag de baby. Het natuurlijke specificeer van de moeder van een pasgeborene zit vast onder het slapende of het voeden van pasgeborene. Om je vrijheid te ontgrendelen, ontdek dan om de baby te dragen. Babywearken maakt beweging rond het huis en in de wereld buiten uw huis.

Verlaat je huis. Master ongeacht welke knowhow nodig is om zowel jezelf als de deur te krijgen: een luiertas inpakken; gebruikmakend van de voertuigzitje; instorten van de wandelwagen. Doe net alsof je aan het einde van het eerste kwartaal op deze vaardigheden zult worden gecontroleerd.

Maar waar ga ik heen? Begin met de rookie mama’s uitdagingen, één voor één.

Maak toezeggingen om op te verschijnen, met baby in Tow.â Mijn nieuwe MOMMY-ondersteuningsgroep zorgde ervoor dat ik elke dinsdagochtend ergens heen ging en dan die vrouwen en ik maakte elke donderdag plannen. Onverwacht had ik doelen!

Bezoek mensen. Verschillende ruimtes en bestemmingen bieden nieuwe ambiances: verlichting, geluid, evenals temperatuur zijn nieuw in een baby in een winkel, kantoor of thuis.

Massage baby om naar beneden te komen. ‘Layout een handdoek, pak wat kokosolie of lotion en wacht een youtube-video van precies hoe je je baby moet masseren. Mijn yoga-instructeur verklaarde dat het geweldig is voor de spijsvertering van de baby.

Read to your baby. The length as well as depth of infant-level board books indicate that reading one only takes about 45 seconds. When you run out of concepts for speaking to your baby, get hold of a stack of books as well as tell him what’s in the pictures. I like whatever by Todd Parr.

Need an on the internet mom’s group? We’ve got one. vergezel ons op Facebook.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *