Bekijk de vlinders die door

net zo veel fladderen als Julian genoegen genoot van het observeren van rupsen transformeren in chrysalises en vervolgens vlinders, ik geloof dat Ryan en ik even enthousiast waren. Probeer de online vlindertuin in uw huis. Je zult het leuk vinden – dat beloof ik.

Hoe het werkt om een ​​vlinderrancher te zijn:

U koopt een set met een Fit Together Butterfly House, online rupsen en hun eten.*

Observe gedurende ongeveer een week en chrysalises typen op het dakbedekking van de container.

Verplaats de voering van het deksel van de container naar de vlinderhabitat en wacht.

De vlinders zullen na ongeveer een week uit hun cocons voortkomen.

Laat ze gratis in uw tuin.

Julian opende de container om de vlinders te laten complimenten en ze zaten een beetje op zijn arm. Hij sloot zich met vertrouwen af: “Ze vinden me leuk!”

*Merk op dat als u uw set krijgt bij een winkel of Amazon, dit niet de rupsen bevat, maar eerder een voucher die u inzendt. Ga rechtstreeks uit de zakelijke insectenovergang om alles in één bundel te krijgen.

** Niemand betaalde me, gaf me iets gratis of vroeg me om hierover te componeren. Ik vond het gewoon heel echt leuk en geloof dat je het misschien ook leuk vindt. Ik geloof zelfs dat als je kind ook jong is om hieraan deel te nemen, het in aanmerking kan komen als een vaderdagcadeau voor een wetenschapsgeektype.

Butterfly Garden by Insect Lore

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *