Dingen om te doen in Portland met een baby

Mijn vriend Amanda woont met haar man en zoon en dochter in Portland, dus ze heeft dit zwangerschapsonderzoek twee keer gedaan. Eens met Jed, en nu hij op de kleuterschool is, met baby Willa.

Ze heeft ons de gunst gedaan om een ​​plan uit te stellen voor de week die een regenachtige dagoptie biedt voor elke dag, want in Portland weet je nooit …

Vergeet niet – als uw stad nog niet is vertegenwoordigd, kunt u het voor ons schrijven. Stuur je suggesties naar moeders bij Rookiemoms dot com.

Maandag

Rainy Day: Book Babies in Sellwood-Moreland Library (11-11: 30) gevolgd door lunch in Grand Central Bakery (kindergebied achteraan) op 7987 SE 13th Street

Sunny Day: Oregon Zoo ($ 9,50 voor volwassenen)-Zorg ervoor dat je dierenvormige frietjes krijgt in de Africafe. Bekijk ook de ZOO -concertserie. Je kunt een picknickdiner meenemen en rondhangen op het gazon.

Dinsdag

Rainy Day: Oregon Museum of Science and Industry [OMSI] ($ 9 voor volwassenen)-Ga boven de Science Playground boven en bezoek het sectie 0-24 maanden of Brave the Sandbox.

Mama Matinee op de Kennedy School ($ 3 om 13.00 uur)

Sunny Day: maak een wandeling in de Crystal Springs Rhododendron Garden – Toegang is gratis op dinsdag en woensdag. Stop bij de boerderijstand op 28th Street net ten noorden van de tuin en koop wat gebarsten maïs om de eenden te voeden voor $ 1.

Woensdag

Rainy Day: Moms and Babies Yoga Class in Yoga Shala Southeast (10: 30-12: 00). Ga daarna met je nieuwe yogavrienden om te lunchen bij Urban Grind (22nd en Ne Oregon) waar ze een babykamer achterin compleet hebben met schommels, exersaucers en tonnen speelgoed.

Sunny Day: Speel in de fontein op Jamison Square (10e en Johnson) en loop dan rond het Pearl District. Gratis wifi en kindvriendelijk eten met speelgoed bij Sohbet Cafà © 2710 N.

Donderdag

Rainy Day: Mamalates Class (10: 30-11: 45) op de yogaluimte. Wendy heeft ook een speciale Pilates-klasse voor mama’s die C-secties hebben gehad! Lunch bij Old Wives Tales op 1300 E. Burnside of Coffee en een zoete traktatie van Crema op 2728 se ankeny

Sunny Day: ga naar een boerenmarkt of doe het werk zelf en kies wat bessen op Sauvie Island.

Vrijdag

Rainy Day: Freedom Fridays in het Academy Theatre (78th en Stark Street). Films kosten $ 3 en kinderopvang is $ 5 per kind. Bipartisan cafà © na de film op 7901 se Stark. Diner in Gino’s Restaurant and Bar (8051 SE 13e) Ze geven kleintjes een gratis brood, kaas en appels voorgerecht terwijl u op uw eten wacht.

Sunny Day: bezoek de International Rose Test Garden “” Het is tenslotte de stad Roses. Pak een cupcake bij Saint Cupcake als je je kinderwagen hebt (geen kinderwagens).

zaterdag

Rainy Day: bezoek de nieuwe gezinsvriendelijke spa in Portland: Zenana Spa and Wellness Center (opening eind juli). Diner en drankjes in Laurelwood Public House and Brewery 1728 NE 40th.

Sunny Day: Ga naar de kloof en bekijk de watervallen en maak een snelle wandeling

Zondag

Rainy Day: Southwest Community Center’s Family Swim (11: 30-1: 30) $ 5,75 voor een druppel bezoek. Lunch in Pindakaas en Ellie’s (aan de overkant)

Sunny Day: Zwemmen bij Sellwood Pool (strandinvoer) ”“ ouder/kleuterschool Swim 11: 30-12: 50

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *