#Homevisitingworks: het eren van de wisselmakers op de 2021-familie versterking van netwerktop

meer dan 70.000! Dat is hoe talrijke home bezoeken Het gezinsversterkende netwerk heeft dit fiscale jaar uitgevoerd om families in Los Angeles County te ondersteunen. Combineer dat met bijna 200 uur training die elke huisbezoeker ontvangt nadat ze zijn ingehuurd, en je hebt een drukke stel mensen.

Dat laat niet veel tijd voor het vieren, dus we snijden elk jaar een plek op de kalender. Dit jaar, op 17 juni, hebben we de 14 welkom baby medische faciliteitsprogramma’s bijeengeroepen, samen met de veel meer dan twee dozijn agentschappen die zijn aangesloten bij gezonde gezinnen Amerika en ouders als leraren thuis een bezoek aan programma’s, om de wisselmakers te eren die elke dag laten zien dat #homevisitingworks .

La Best Babies Network – in samenwerking met de eerste 5 La, Maternal en Child Health Access, Pac / Lac, Work2Live Productions, California Medical Facility Medical Center, en het ministerie van Mental Health, department of Public Social Social Services – Hostte dit zesde jaarlijkse (en tweede virtuele) evenement. Bevestigen opmerkingen van leiders in de provincie, een inspirerende en inzichtelijke keynote, een uitstekende presentatie van uitstekende gegevens, een praatje met twee moeders en hun thuisbezoekers, een gesproken woordpresentatie en zelfs een yoga-stretch – het zit allemaal in de video-opnames hieronder.

Als gevolg van het evenement gaf we ook personeelsleden de mogelijkheid om elkaar te herkennen. Zie de bijna 200 shout-outs die ze gaven om hun toewijding van hun collega’s, hard werken, vriendelijkheid te markeren … en allerlei andere eervolle kwaliteiten die deze veranderaars bezitten.

Deel 1: Openingsopmerkingen van Labbn Director Sharlene Gozaliën, DRPH, MPH, Ches; Executive Vice President of First 5 La John Wagner, MPA, MPP; L.A. County Department of Public Health’s Deputy Director van de Health Promotion Bureau Deborah Allen, PSYD; en California Medical Facility Medical Center President Alina Moran, MPa ..

Deel 2: “Ondersteuning voor de ChangeMakers: hoe Labbn thuisbezoeksystemen in La County ondersteunt,” een presentatie door het LA BESTE BABIES-netwerk, de middelen, coördinatie, training en andere services die Labbn heeft verstrekt die Labbn heeft verstrekt aan het gezinsversterkende netwerk over de vorig jaar.

Deel 3: “Analytics van huis,” een presentatie van Labbn’s Delisa Young and Monica Charles, markeerde de impact van Welkom Baby en zijn partner thuisbezoekprogramma’s in L.A. County.

Deel 4: “Veel meer dan één ding zijn, veel meer dan één manier vinden,” een presentatie van Junlei Li, Ph.D, van Harvard Graduate School of Education, die de vindingrijkheid en veelzijdigheid van professionals ondersteunen die kinderen en gezinnen ondersteunen, en Het benadrukken van de betekenis van menselijke relaties bij het helpen van mensen komen door uitdagende tijden.

Deel 5: Een snelle yoga-rek van de lunch, geleid door Melissa Sims, Social Media en Web Manager op Work2Live Productions.

Deel 6: Een praatje met twee moeders en hun thuisbezoekers. Sandra en haar familie-ondersteuningspecialist Tamara sluiten zich aan bij ons van het programma voor gezonde families America bij Children’s Institute, Inc. Lida en haar ouder trainer Sithary sluiten aan bij ons van het Welcome Baby Program at Dignity Health – St. Mary Medical Center in Long Beach. De discussie is gemodereerd door Labbn’s Steve Nish, Amie Miramontes-Franco, Osvaldo Lopez en Brandon Craw.

Deel 7: Dichter en maatschappelijk werker Avi Silver reciteert een gesproken woordstuk, dat hij schreef om familie te herkennen, versterking van netwerkpersoneel voor hun werk in het afgelopen jaar.

Deel 8: U.S. Representative Jimmy Gomez Bedankt het gezin versterkt netwerk voor zijn werk; Labbn Director Sharlene Gozalials biedt slotopmerkingen.

Deel dit:
Klik om te delen op Twitter (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Facebook (opent in nieuw venster)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *