• Uncategorized
  • 0

Prijs u ook uw jongere?

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

niet -27/functie/preise_kid_too_much/index.html

Gezonde jongeren van tanden tot voeten: positief ouderschap

Prijs u ook uw jongere?

Van de redactie van gezonde jongeren van tanden tot voeten

Alle ouders willen dat hun jongeren het gevoel hebben dat ze de wereld aankan. Dus je kunt natuurlijk elke krabbel, verbonden schoenvat en een succesvolle reis naar het potje over haar stromen. Is dat echter de allerbeste techniek om vandaag zowel competentie als succes in de toekomst te ontwikkelen?

“Vertrouwen is niet iets dat je als een geschenk kunt schenken”, zegt Vickie Holland, een ouderschapstrainer in Santa Monica, Californië, evenals de auteur van het komende boek ouderschap dat werkt. “Je moet jongeren een routekaart bieden om vertrouwen van binnenuit te ontdekken. Het is het verschil tussen iemand een vis bieden en begeleiden om te vissen: ze vereisen de hulpmiddelen om te slagen, zonder uw hulp. ”

Hier is de begeleiding van Holland om uw kind dagelijks met kansen te bieden om te zeggen: “Ik ben sterk! Ik kan dit doen!”

Zet hem aan het werk. Zorg voor leeftijd geschikte taken aan uw kind, zoals het water geven van planten, het voeden van de vis, het koppelen van zijn sokken of het maken van zijn bed. Het voltooien van een taak biedt een gevoel van prestaties en bevordert trots op zijn capaciteiten.

Laat haar haar eigen problemen oplossen. Weerstaan ​​dat de wens om te redden! Het biedt haar een mogelijkheid om de gemorste doos met blokken of de beker op te lossen of de beker die ze niet kan bereiken, stelt haar in staat om voor zichzelf te geloven, nieuwe vaardigheden te ontdekken en met vertrouwen met nieuwe moeilijkheden om te gaan.

Geef hem keuzes. kleurpotloden of krijt? Granen of muffin? De kans om dagelijkse dagelijkse beslissingen te nemen geeft hem een ​​gevoel van beheer over zijn leven en wekt de overtuiging dat zijn meningen worden gewaardeerd.

Cultiveren zijn innerlijke goedkeuringssysteem. Een enorme “wow!” Van u kunt een gemakkelijke aquarel in een meesterwerk veranderen, maar het pint ook zijn eigenwaarde op uw reactie. Help hem in plaats daarvan goedkeuring van binnenuit te ontdekken door te vragen wat hij leuk vindt aan zijn creatie. Wanneer u feedback geeft, wees dan bijzonder (bijvoorbeeld: “Ik vind het precies leuk hoe u de zonnestralen van achter de bergen hebt laten komen”).

Benadruk de inspanning over talenten. Of ze nu een taak heeft of tekortschiet, prijs haar inspanningen over natuurlijke vaardigheden of slimheid, omdat inspanning iets is dat ze kan beheersen. Wanneer je haar inspanningen prijst, versterkt dit het concept dat haar acties een verschil maken.

Neem haar serieus. Breng tijd door met je jongere op haar voorwaarden – spelen met Legos op de vloer of het proberen van gekke hoeden – evenals echt horen en nadenken over haar concepten (ongeacht hoe zany). Het verstrekken van zowel je tijd als interesse valideert haar zelfgevoel. Het stuurt het bericht: “Je bent belangrijk.”

Gerelateerde triggers van obesitas van de jeugd

Lof kan een kortetermijnverhoging van vertrouwen bieden, maar het in staat stellen van uw kind om vaardigheden te vestigen op zijn eigen helpt hem in zijn capaciteiten te geloven. Evenals dat is een geschenk dat een leven lang meegaat.

Link naar dit bericht: prijst u ook uw jongere? A>

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *