• Uncategorized
  • 0

Krijg een pauze van angst evenals stress en angst met dit alle natuurlijke sedative

delen zorgt voor!

Delen

Tweeten

Delen

Mijn leven is stressvol. Veel verblijf in huismama’s zoals ik heb veel op hun platen. We bezorgt over onze kinderen, het huis, onze andere helften en bevredigende de behoeften van anderen. Sommige verblijven in het huismama’s moeten zelfs voor hun kleine kinderen zorgen voor hun verouderende ouders. Geen twijfel dus veel van ons ervaring van angst en angst.

Volgens de National Foundation for Brain Research, ongeveer 50 miljoen Amerikaanse volwassenen ervaren van stress en angststoornissen. Veel van hen worden eveneens gediagnosticeerd met wetenschappelijke depressie.

De nationale instituten van geestelijke gezondheid en wellness specificeert dat tijdens elk type periode van zes maanden, negen miljoen Amerikanen ervaren van een depressieve ziekte, het natie kost meer dan $ 30 miljard per jaar.

Meer evenals veel meer artsen voorschrijft Prozac om angst en stress en angststoornissen te behandelen. De farmaceutische markt brengt alleen $ 2 miljard aan de winst uit dit medicijn alleen. Sommige individuen nemen andere recept-anti-depressiva samen met Prozac.

Kruiden evenals natuurlijke remedies zijn al vele jaren rond geweest, evenals veel van hen worden begrepen om te helpen met stress en angst en depressie. Onlangs had ik de kans om de 1 uur te proberen, een nieuw geheel natuurlijke sedatieve spray voor stress en angst evenals stress.

1 uur is gemaakt van Kava, enthousiasme bloem, St. John’s Wort en Lobelia. Dit kalmerend middel is zowel natuurlijk als niet-verslavend. Volgens een onderzoeksstudie in 1990, 38 personen die leden aan stress en angst de gevolgen van Kavain, een primaire verbinding in Kava, evenals Oxazepam, een benzodiazepane op de markt gebracht onder de handelsnaam Serax, gedurende een periode van vier weken . Zowel Kava en Serax minimaliseerden de stress en bezorgdheid op dezelfde manier, maar de individuen die Kava innemen hebben de bijgevolg (slaperigheid, duizeligheid, hoofdpijn, evenals duizeligheid) van het andere medicijn niet ervaren.

Gerelateerde recente vapende dood Maakt FDA 3-jarig plan voor jeugdbeperkingen voelen als een millennium precies hoeveel er nog veel meer schade zal worden gedaan voordat de reparatie is?

“In de hele mensheid zijn planten de belangrijkste geneesmiddelen die worden gebruikt om menselijke kwalen te behandelen,” legde Alonison Lardizabal, Media Relations Manager, 1 uur pauze uit. “Genezers, sjamanen en verloskundigen hebben zich gebaseerd op plantgeneesmiddelen zoals Kava en St. John’s Wort om stress en angst te behandelen zonder effecten of verslaving. We zijn verheugd om deze bewezen anti-angstkruiden te brengen aan de mensen die er veel voor kunnen profiteren. ”

Toen mijn twee-jarige al zijn speelgoed rond de leefruimte verspreidde, evenals speelkamer, verloor ik het bijna. In plaats van een normale stress en angst aan aanval, sproeide ik de 1 uur zes keer onder mijn tong. Na een half uur terug te schoppen en niet gelooft over de puinhoop, kon ik rustig helpen mijn kind zijn speelgoed op te halen. 1 uur break is rustgevend, werkt snel en heeft geen enkele soort bijwerkingen.

Het tijdschrift Bezoekers voor gezonde mama’s kunnen een gratis monster van 1 uur pauze krijgen door ze gewoon op Facebook te vinden. Ga naar: Facebook.com/1Hourbreakusa voor meer informatie. Je kunt 1 uur pauze kopen op Amazon.com. Gezonde mama’s Magazine-bezoekers kunnen eveneens in de mogelijkheid gaan om een ​​situatie van 1 uur te winnen, die vier (4) schermdozen, 12 eenheden per doos, 48 ​​eenheden totaal, gewaardeerd op $ 180 is. Alles wat je nodig hebt om te spelen in kopen om naartoe te gaan is als 1 uur pauze op Facebook, voldoet aan 1 uur pauze op Twitter en laat ons een reactie achter aan het einde van dit bericht.

This contest ended on Tuesday February 7, 2012 at 8 am PST as well as is available to us residents only.

Link to this post:Get a break from anxiety as well as stress and anxiety with this all natural Sedative
Related  6 methods Gratitude modifications A Mom’s Life

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!Delen

Tweeten

Delen

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *