Fearless Friday: Erica laat papa zijn ding doen

Vandaag horen we het verhaal van Erica als onze derde Fearless Friday -post. Heb je er zelf zelf over? Stuur het in!

Mijn vriend, Andre, en ik zijn voor het eerst ouders. Mijn dochter Jordan is een preemie en werd drie maanden te vroeg geboren. Ze bleef vijf maanden in de zorginstelling voordat we haar huis verwelkomden. Natuurlijk gezien het feit dat ze thuis is geweest, ben ik een beetje overbeschermend geweest en zal ik toegeven dat ik haar veel meer zou beschermen dan nodig is.

Ze was zo klein en ik dacht niet dat iemand zou weten wat hij met haar moest maken in het geval van een noodgeval als ik er niet was. Lange tijd was ik bang om Jordan bij iedereen te verlaten. Zelfs Andre, haar vader.

Andre woont in Pennsylvania en ik woon in New York. Toen hij vroeg om Jordan mee te nemen naar zijn huis voor de week terwijl ik thuis rustte, zonder aarzeling, was mijn antwoord ‘nee’. einde van de conversatie. Ik weigerde hem veel meer dan een paar uur van haar te laten genieten, laat staan ​​een paar dagen. Uiteindelijk hadden we echter betrekking op een overeenkomst. Ik stemde ermee in om van hem te genieten, zorg voor haar – met weinig tot geen toezicht – bij mij thuis voor een week. Afhankelijk van hoe hij het deed, zouden we praten over hem die Jordan naar zijn huis bracht.

Het was niet gemakkelijk om af te zien van het doen van bepaalde dingen zoals het voeden en baden van haar, maar ik stond achterover en liet hem het gewoon doen.

Twee maanden later stemde ik uiteindelijk in om het ondenkbare te doen. goedgekeurd hij heeft haar een of twee keer overdoofd. En ja, hij gaf haar een bad in een plastic schoenendoos in plaats van haar bad omdat hij het verschil niet kende. Maar ik wist dat hij nooit het ouderschap onder de knie zou krijgen met mij genieten van zijn schouder. Dus legde ik mijn angsten opzij en liet hem zijn dochter een week meenemen naar Pennsylvania.

Sindsdien hebben we niet achterom gekeken. Jordan is nu een jaar oud en kiest elk weekend voor haar vader. Ik heb wat slaap kunnen inhalen en Andre heeft zich kunnen verbinden met zijn dochter. We hebben tot nu toe geen problemen gehad, behalve een kleine koude en loopneus die ze allebei hadden toen ze terugkwamen naar New York, wat van mij was (maar dat weet hij niet. Shhhhhh).

Dit bericht maakt deel uit van Fearless Fridays, een serie gesponsord door methode die groene huisreinigingsproducten maakt. Als je al een fan bent, sluit je aan bij de mensen tegen Dirtyâ „¢ op Facebook.com/Method.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *