• Uncategorized
  • 0

Blogger en voormalig advocaat deelt verhalen over het leven in Sydney, Australië

delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Deel

Soms moeten we risico’s in het leven nemen. In 2015 nam Michal Johnson een aanzienlijk risico en verliet haar baan als advocaat in Zuid -Afrika en verhuisde haar familie naar Sydney, Australië. Immigreren naar een nieuw land kan een uitdaging zijn voor jonge gezinnen zoals de Johnsons. Maar ze hebben zich goed aangepast aan het leven in Australië en vandaag deelt Michal verhalen over haar leven in haar blog alle dingen moeder Sydney.

“Ik heb gestudeerd en getraind als advocaat in Zuid -Afrika, nadat ik in een full -service advocatenkantoor had gewerkt dat zich richt op een rechtszaak (Legalese voor de bestrijden Afdeling die haar werk heeft gewijd aan mensenrechten en grondwettelijke rechten. Het was moeilijk in een land waar armoede en kindermishandeling wijdverbreid zijn, maar het was en blijft mijn roeping. Mijn echtgenoot en ik emigreerden in 2015 naar Australië met onze twee kleine kinderen op sleeptouw, de jongste was slechts 4 maanden oud. Zonder dat mijn echtgenoot een baan heeft en zonder enige familie dichtbij, hebben we ons leven opgezet in Sydney in het voorstedelijke gebied dat bekend staat als de North Shore. In de vrijwel 18 maanden zijn we in Sydney waarin we ons hebben gevestigd en onze groove hebben gevonden. Ondanks enkele ontberingen en de moeilijkheid die gepaard gaat met immigreren, houden we van Sydney en zijn we dankbaar om hier te zijn. In februari 2016 koos ik ervoor om onze avonturen en ontdekkingen op een blog voor vrienden en familie op te nemen als referentie om naar de stad te gaan. De blog groeide een eigen leven en al snel nam ik mijn gedachten op over het opvoeden van kinderen en ideeën over wat ik nuttig vond. Alle dingen die moeder Sydney is geworden, is mijn creatieve hub geworden (toen ik dacht dat ik niet creatief kon zijn) en een uitlaatklep voor mijn non-stop onderzoek en te analyseren. Ik ben enorm gezegend dat ik zo’n verbluffend deel van de wereld kan ontdekken met mijn twee fantastische kinderen en ongelooflijke echtgenoot. ”

Als je Michal beter wilt leren kennen of erachter wilt komen hoe het leven is aan de andere kant van de wereld in Sydney, bekijk Australië allthingsmomsydney.com.

Gerelateerde hydratatie: niet alleen essentieel voor de zomerhittegolf- het kan ook uw spijsvertering helpen

Wil je zo te zien zijn? Bekijk Get Get Get Atured voor nog veel meer informatie.

Link naar dit bericht: Blogger en voormalig advocaat deelt verhalen over het leven in het leven in het leven in Sydney, Australië

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Deel

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *