• Uncategorized
  • 0

Tel uw stappen

Uw 26e wekelijkse uitdaging is om elke dag 10.000 stappen te beleggen in een stappencountapparaat en doel. Je zult geschokt zijn hoe veel stappen een mama kan draaien, gewoon rond het huis rennen, maar als je 10.000 gaat bereiken, moet je zeker naar buiten gaan. Dit is een goede motivatie om wat frisse lucht te krijgen en elke dag een tijdje aan je screentime te ontsnappen.

Zowel Whitney en ik geniet van het volgen van dingen en het tellen van stappen is de afgelopen jaren een on-en-off-obsessie geweest. Op een dag belde ik haar en zei iets absurd als: “Ik hoop dat je niets met me wilt doen voor onze Mama en Baby-filmdatum, omdat ik vandaag 17.000 stappen liep, dus ik zal op de bank zitten.” In het midden van mijn zwangerschapsverlof, dacht ik dat dit een absoluut normaal ding was om te zeggen.

Het leuke deel van een aangesloten fitnessband is wanneer er een geheugenfunctie is waarmee u de afgelopen 7 dagen aan gegevens kunt kijken. Ze volgen meestal alle totale dagelijkse treden en uw aërobe stappen, of die deel uitmaakten van een 10 minuten of nog veel meer wandeling. We zijn de geekery gehaald door de Fitbit Activity Monitor te hebben en Misfit Shine Monitor (beide ook slapen!), En jaren geleden droeg ik de Nintendo DS-stappenteller Nugget. Veel van de monitoren kosten ongeveer 5 $ 99 en track calorieën verbrand, stappen genomen, en afgelegde afstand naast de kwaliteit van de slaap. Maar er zijn zeker een paar in het bereik van $ 30, met minder functies. Onze vriend Marina beveelt deze aan.

Deze Nokia Health Tracker ziet eruit als een verfijnde genieten, maar geeft weer hoe dichtbij je bent voor je doelen.

Kunt u, zou u, kunt u uw stappen tellen?! Laat ons weten dat we niet alleen zijn!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *