• Uncategorized
  • 0

Ouderschapslessen van een goed geplande maar Derailed Walk

delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

Mijn ochtend begon om 5 uur met een gefrustreerde, hongerige en natte luierbaby. Nadat ik hem had verzadigd, besloot ik dat het niet veel zin had om terug te keren naar bed. Het alarm zou slechts binnen 3o minuten afgaan. Ik moest vroeg vertrekken voor een doktersafspraak van 07:30 uur.

Ik voelde me behoorlijk trots op mezelf en organiseerde een kind om met mijn partner te plaatsvinden in de buurt van zijn werk, zodat ik mijn acupunctuur in eenzaamheid kon hebben. Dan, als een uitstekende moeder, zouden we gaan fietsen op het verharde spoorwegpad. Ik keek uit naar een stevige wandeling met twee gelukkige motorrijders en een opgetogen baby, terwijl ik mijn lichaam oefende en een goede koffie dronk.

Het uitje was echter allesbehalve verrukkelijk. De heer Smackdown kreeg een nieuw gevonden vertrouwen en rende vooruit, rond bochten die ik niet kon zien. En Mr. Me-tooo besloot dat hij zo langzaam zou trappen dat zelfs als hij werd gefilmd, snel vooruit zijn fiets zou laten bewegen. Mijn teleurstelling over een gebrek aan lichaamsbeweging, gebrek aan duidelijk zicht en het ontbreken van mijn idyllische planwerk werd alleen afgezet door een rare spasme in mijn been die mijn kuitspier in een strakke knoop heeft achtergelaten.

Hoewel dit echt een triviale en onbeduidende zure dag is in het grote schema van mijn leven en recente gebeurtenissen, merkte ik dat ik voor God mompelde: ‘Waarom ik? Ik ben een goede moeder en ik heb het gevoel dat ik gestraft word. Ik trainde voor je, God. Snijd me een beetje speling. ”

En toen werd ik eraan herinnerd dat in plaats van te vragen: “Waarom ik, God?” Dat ik in plaats daarvan de vraag zou moeten herformuleren: ‘Wat, God? Wat onthult je mij door deze omstandigheid? door mijn kinderen? ”

Gerelateerd geplande ouderschap zegt: Lees onze statistieken: “Geen federale fondsen betalen voor abortus” leugens, verdomde leugens en statistieken

Ik was echt niet erg enthousiast dat God ervoor koos om me te herinneren aan wat ik onlangs heb geleerd bij Bible Study. Ik duwde deze vraag opzij terwijl ik luid genoeg zuchtte voor de moeder die voorbij zoefde op messen die haar één kind in een jogging -kinderwagen duwde terwijl ze naar haar luisterde, ik pod en probeerde niet jaloers te zijn voor gemakkelijkere tijden. Maar nadat hij Mr. Smackdown had gehaast van het pad dat hij blokkeerde, en Mr. Me-tooo uit de weg greep, waarin hij drastisch van zijn fiets viel. . . Ik realiseerde me dat ik het helemaal verkeerd had. Mijn kinderen waren kinderen. Ze deden dingen die geschikt waren voor hun leeftijd. Ik was echter niet geschikt voor leeftijd.

Ik haastte me. Ik had mijn eigen agenda. Mijn eigen plannen. En zo werkt het gewoon niet. Ik had Mr. Smackdown duidelijke instructies kunnen geven om slechts zoveel meter voor ons te krijgen. Ik had Mr. Me-tooo kunnen aanmoedigen in zijn nieuw geleerde ontdekking van trappen en op een grote jongensfiets rijden, in plaats van hem in onderwerping te maken.

Onze ochtend uit was niet leuk. En het was mijn schuld. Er zijn drie dingen die ik altijd moet onthouden wanneer ik met mijn kinderen speel.

Ik kan ze niet haasten. Kinderen worden niet geregeerd door klokken. Ze hebben geen afspraken. Ze nemen de tijd om te drinken in het wonder van de schepping en mensen te observeren, vooral mensen in beweging. God zorgde ervoor dat ik vertraagde. Wat ik ook met mijn been deed, culmineerde in mijn hobbling heel langzaam gedurende twee mijl.

Mijn kinderen zijn anders. Mr. Smackdown wordt aangemoedigd als ik zeg: “Ga sneller. Laat me je zien fietsen zoals de wind. ” Maar meneer Me-tooo, hij wil praten over al zijn observaties. Hij is gewoon verheugd om op zijn fiets te zitten en zijn lichaam te gebruiken om de bomen, een brug en andere motorrijders langzaam te bekijken. Ik loop een geweldig risico om de unieke persoonlijkheid van Mr. Me-tooo te vernietigen door mijn onbezonnenheid. Mr. Me-tooo heeft aanraking nodig om aangemoedigd te worden. Mr. Smackdown heeft een doel nodig.

Ik heb een keuze. Ik kan reageren of ik kan reageren. Reageren, wat per definitie negatief is, neemt weinig tot geen gedachte en is potentieel de meest schadelijke voor mijn kinderen. Reageren, wat per definitie positief is, neemt aan het denken. Er is zelfbeheersing nodig.

Mijn lieve broeders, let op dit: iedereen zou snel moeten luisteren, traag spreken en traag om boos te worden, want de woede van de mens brengt niet het rechtvaardige leven tot stand dat God wenst. (James 1: 19,20)

Oh, zoals ze in de onroerendgoedwereld zeggen: “Locatie, locatie, locatie.” Zoals ik in de mama-wereld zeg: “Zelfbeheersing, zelfbeheersing, zelfbeheersing.”

Gerelateerde lente wasserij stain remover -uitdaging

Kom en bekijk me bij Granola Mom 4 God!

Word lid van de gezonde moeders Community Parenting zelfbeheersing discipline oefenen+met+kinderen lopen

Link naar dit bericht: ouderschapslessen van een goed geplande maar ontspoorde wandeling

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *