King V Burwell-besluit op Obamacare-subsidies die binnenkort worden verwacht

delen is zorgzaam!

Delen

Tweet

Delen

afbeelding met dank aan www.arrand.org

Verwacht wordt dat de ultieme rechtbank hun uitspraak in de zaak vrijgeeft, koning V Burwell elk type dag deze week. De situatie moeilijkheden De wettigheid van de subsidies van de economische zorgwet die als belastingkredietscores in 34 worden verstrekt, specificeert die momenteel momenteel hun eigen verzekeringsdekkingsmarktplaatsen werken, evenals in plaats daarvan afhankelijk van de federale marktplaats. Wat geeft dit aan voor normale Amerikanen?

De situatie hangt af van vier cruciale woorden, “vastgesteld door de staat.” Deze woorden zijn opgenomen in een rangschikking van de wetgeving die precies beschrijft hoe premiumsubsidies worden berekend voor gekwalificeerde gezondheids- en wellnessplannen. De eisers hebben betoogd dat aangepaste gebruikmaking van de federale uitwisseling niet gebruik maken van een uitwisseling “vastgesteld door de staat”, evenals bijgevolg de interieur-winstdienst heeft de wetgeving geschonden door het gebruik van belastingkredietscores aan particulieren in dergelijke staten. Als de aanklagers winnen, zullen gezondheids- en wellnessverzekeraars hun belastingkredietscores verliezen die hen in staat stellen om lage premies aan te bieden aan Obamacare-begunstigden. Ongeveer 7 miljoen aan verzekerde Amerikanen in de 34 staten die aan de federale uitwisseling deelnemen, zullen onverwacht nodig zijn om volledige premies te betalen voor hun plannen. Dit veroorzaakt veel van hen om volledig uit Obamacare te verminderen.

Het Congres moet snel handelen en een vervangingsplan bedenken als het ultieme hofbeleid ten gunste van de eisers in King v. Burwell. Tot nu toe is er geen alternatief aangekondigd. Ik heb een paar suggesties.

De economische zorgwet is een arme wet. Het moet zowel worden ingetrokken als vervangen. De afdekkingsmarkt voor gezondheids- en wellnessverzekering moet worden geopend over specificeer lijnen en bieden veel meer opties voor de patiënt. In plaats van een enkel betalersysteem te gebruiken, moeten persoonlijke verzekeraars betalen voor gezondheids- en wellness-zorgkosten. Opening van gezondheids- en wellnessverzekeringsdekking op de gratis markt zal de concurrentie produceren en de kosten voor patiënten minimaliseren. Ook veel mensen aanklagen hun artsen die eveneens een stijging van de kosten van gezondheids- en wellnessverzekering veroorzaken. Deze Medical Wetisling FIT-probleem moet ook worden hervormd.

Gerelateerd het vergelijken van wortelkanalen op de alternatieven

Ik wil een diepgaande plan horen van congresleiders en 2016 presidentskandidaten op precies hoe ze van plan zijn om Obamacare te hervormen, evenals wat ze gaan doen als het uiteindelijke hofbeleid dat de subsidies illegaal is. Wat gebeurt ernaast?

Als u meldingen wilt ontvangen over gezonde levende tips, gezondheids- en wellnessnieuws, zowel het ouderschap als de posten, kunt u zich abonneren op zowel e-mail als voldoet aan ons op Facebook, Pinterest, Bloglovin, Google+, evenals Twitter. Abonneer op onze nieuwsbrief. Word lid van ons sociale netwerk

Link naar dit bericht: King V Burwell-beslissing over Obamacare-subsidies snel verwacht

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweet

Delen

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *