Zijn je jongeren in vorm voor het leven? (Pedcast)

delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

Audio PlayerHTTPS: //healthymomsMagazine.net/wp-content/Uploads/2016/09/making-kids-fit-for-life.mp3

00:00
00:00
00:00

Onderwerp Inleiding:

Dus precies hier is iets dat jij evenals je kinderen zou moeten geloven. Tenzij je kind een belangrijke ziekte vestigt, elk net als elke ochtend dat je kind opkomt, zijn ze een beetje sterker, een beetje sneller, evenals ze een beetje slimmer zijn dan ze de dag ervoor waren. Gedurende de vorige dag hadden hun bitlichamen een mogelijkheid om nieuwe cellen in al hun organen te laten groeien. In vergelijking met de dag ervoor kreeg hun hart een beetje groter net als hun longen, hun nieren, evenals hun hersenen. Naast natuurlijk betaal je geen interesse als je de opmerkelijke boost in hun cognitieve vaardigheden niet opmerkt, ze worden elke dag slimmer. Er is deze stabiele mars van groei en boost-functie allemaal tijdens de jeugd die ergens tussen 20 en 30 jaar oud stopt. Vandaag gaan we deze verschijnselen in een beetje veel meer detail bekijken en praten over waarom deze veroudering / groeicurve opmerkelijke relevantie heeft voor uw kinderen. Dus leun achter, hoer de MP3-speler of de computer en luister naar de Pedcast van vandaag die ik bel ‘jongsters in vorm voor het leven maken’.

Muziek intro:

Jeugd gaat over groei en verandering:

Houd je in gedachten hoe spannend het was, als kind, om nieuwe vaardigheden te verkrijgen? Ik hoel er in gedachten hoe interessant was toen ik precies ontdekte hoe ik net zo goed als duik moest zwemmen, toen ik voldoende balans vestigde om een ​​fiets te trippen, hit Jump Spring Shot van 15 voet, of raakte een draai op een tennisbaan. Ik voel me misschien dat mijn lichaam sterker wordt, sneller, evenals veel behendiger tegen de dag. Mijn groei en vooruitgang leek fysiek op te stimuleren tot mijn twintig en dan toen de viering voorbij was. Ja, ik bleef veel beter geïnformeerd in de volwassenheid, maar mijn fysieke groei stopte. Onderzoeksstudie bevestigt deze feiten. Huidig ​​bewijs bevestigt dat mensen hun beste fysieke mogelijkheden tussen 20-30 jaar bereiken. Top Cognitive Mogelijkheid komt een beetje laatstgenoemden, ongeveer 30-40 jaar oud. Wat dit impliceert, is dat omhoog tot onze fysieke piek, elke dag is je kind een beetje sterker, sneller, in staat om veel zuurstof te werpen, veel meer fysiek werk doen, enz. Na die topdag, ongeacht hoeveel we het ook doen waren het niet; Er is een extreem traag dat er echter een stabiele achteruitgang in onze fysieke dapperheid is, ongeacht hoe talloze yogalessen we gaan, precies hoe talloze gewichten we opheffen, of precies hoe ze een week hebben. De tarief van daling is zowel biologisch als vooraf bepaald. Dus precies hier is het enorme huispunt dat allen vereiste om te begrijpen en die geschikt is voor je kinderen – omdat lichamelijke achteruitgang onvermijdelijk is in het volwassen leven, het is belangrijk dat kinderen hun beste fysieke capaciteiten maximaliseren wanneer ze jong zijn. Hoe hoger het fysieke vermogen van een kind is tijdens hun jeugd, zowel langer als gezonder een leven dat ze kunnen hebben. Children die goed eten, evenals geweldige deals van lichaamsbeweging krijgen. Veel reserve-hartfunctie, longfunctie, nierfiltering, leverfunctie metabole vermogen in hun formatieve jaren. Typische zin vertelt ons dat door te oefenen, te zweten, zweten, elkaar achtervolgen, bomen klimmen, heerlijk eten, het eten van voldoende hoogwaardige slaap, evenals verbreden en moeilijk hun cognitieve vaardigheden, kunnen kinderen hun organen kunnen dwingen Een hogere topcapaciteit dan wanneer ze videogames spelen, lage kwaliteit van hoge kwaliteit eten, of hun hoge kwaliteit slaap met tv storen en laat in de nacht texting.

Verwante symptomen van magnesiumdeficiëntie

Ouders-eis om actie te ondernemen:

Hier zijn de uitstekende nieuws-kinderen, uw kinderen, kunnen hun langdurige gezondheid verbeteren. Geweldige gezondheid en wellness als volwassene is, tot op zekere hoogte een keuze. Zorg ervoor dat je jongeren dat begrijpen! Jij evenals uw kindvereiste om de grafiek van fysieke capaciteiten versus leeftijd te begrijpen, evenals geloven als u beslissingen neemt over de activiteiten van uw kind, dieet, evenals slaapgewoonten.

We hebben allemaal de uitdrukking gehoord, gebruik het of verliezen het. Nou, het is ongelooflijk waar – een essentiële realiteit van de kindertijd. pak die bit-truïsme in beetje JohnNY of Janie’s hoofd voordat ze je zorg verlaten. Misschien zullen ze zien waarom je er zo over nadenkt om ze de tv en videogames uit te zetten en naar buiten te gaan. Niet alleen is het bewegen van wat kinderen moesten doen, maar de fysieke activiteit buiten die ze ervaren, zal hen gezondheid en welzijn bieden die hun hele volwassen leven met zich meebrengen. Hier is een Doc Smo Pearl voor jou om te onthouden: het is een vreselijke fout voor ouders om hun invloed op hun kinderen te onderschatten of het is gevolg, wijsheid die voor zichzelf wordt bewaard, is wijsheid verspild. Zorg ervoor dat u regelmatig een paar minuten neemt om uw levenswijzeheid met uw kinderen te delen. U zult allebei profiteren van de inspanning.

Als je er blij van bent om te luisteren naar de aflevering van vandaag, draagbare nuttige kindergeneeskunde, neem dan een paar minuten de tijd om een ​​evaluatie op iTunes samen te stellen of een reactie te sturen naar mijn blog, www.docsmo.com. We hebben deze blog ontwikkeld om ervoor te zorgen dat het eenvoudig voor u is om uw gedachten te delen en podcasts te delen met goede vrienden en familieleden. Dus waar wacht je op? Dit is je gastheer, Doc Smo, die je vraagt ​​om je kinderen eraan te herinneren dat ze nooit fit zullen worden, als ze alleen maar zitten. tot de volgende keer.

Gerelateerde drie smakelijke methoden om groenten voor te bereiden op uw herfstmenu

Smo Notes:

Mate van achteruitgang van fysieke werken bij vrouwen

http://www.who.int/bulletin/volumes/91/9/13-123075/en/

Leeftijd van top cognitieve vaardigheden

http://news.mit.edu/2015/brain-peaks-at-ifferent-ages-0306

Link naar dit bericht: Zijn uw jongeren in vorm voor het leven? (Pedcast)

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *