Maak een geheugenspel

Hier is een geschenkidee. Maak een geïndividualiseerde versie van het spelgeheugen. Weet je, waar je twee tegels omdraait om een ​​wedstrijd te maken. Elke keer dat je een wedstrijd maakt, verwijder je de tegels totdat je alle paren hebt aangepast.

Ik heb dit voor mijn grootouders gehaald met heel jaren geleden. Het is ongeveer halverwege gedaan op deze foto. Mijn zus schilderde de lade het voordat we het aan hen begaafden.

Om iets zo verbazingwekkends te maken, moet je een beetje geld uitgeven aan benodigdheden.

We hebben blokken en de lade bij een ambachtelijke winkel (Michael’s) geworden. Ik heb de foto’s bijgesneden en verkleind totdat ze allemaal 1,5 inch vierkant en allemaal op hetzelfde document waren. Als u niet bekwaam bent in een grafisch programma, kunt u dit eigenlijk doen in Word. Knip de afbeeldingen uit en gebruik iets als mod podge om ze aan de blokken te houden. Zet nog een laag MOD PODGE (spullen in het decoupage-gedeelte van de winkel) bovenop.

Mijn zus sproeide ze met een glanzende beschermende jas.

We typten eigenlijk ook aanwijzingen voor het spelen van het spel, gewoon om het geschenk een beetje zoeter te maken, en getiteld It Family Memory.

We hoopten dat mijn grootouders uren of minstens een paar minuten plezier hiermee zullen hebben. En nu, jaren later, is het geheugen van mijn grootvader zoveel vervaagd dat deze beperkte set bijpassende blokken precies het ideale niveau voor hem is.

Voor mijn kinderen heb ik foto’s geüpload naar Shutterfly en kocht een geheugenspelâ dat wordt geleverd met een prachtige verpakking. (Bespaar 25% korting op je shutterfly kopen met onze speciale link hier en codeâ sfly25OFF)

Ik was erg blij met de manier waarop dit kwam en behoorlijk blij met de huidige prijs op Shutterfly voor een op maat gemaakte geschenk als deze!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *