• Uncategorized
  • 0

Stitch Fix levert huidige kleding aan luie mama’s

Ik ben er vrij zeker van dat Stitch Fixâ alleen voor mij is ontwikkeld. Gezien het feit dat het in de Bay Area begon, is het zeer mogelijk dat iemand mijn vreemde kledingschoppende eigenaardigheden in een coffeeshop hoorde en het in een startup introduceerde. Dat gebeurt hier echt.

De deal is dat echte menselijke stylisten een doos met 5 producten maken op basis van mijn stijlvoorkeuren, een vragenlijst, wat modieus is en een besprenkeling van Pinterest. Elke maand ontvang ik een nieuweâ* fix* in de post, dan probeer ik selfies te nemen en mijn vrienden te laten beslissen wat te bewaren en wat ik moet terugkeren. Ik betaal alleen voor wat ik bewaar – maar er is een grote stimulans van 25% als ik alles bewaar.

Ik kan niet beslissen of ik er dol op ben, maar ik heb zo leuk gehad. Dit is wat ik tot nu toe ben gestuurd in mijn drie fixes.

Mijn eerste stitch -fixbox was zo spannend om te openen, maar uiteindelijk onvervuld. Ik hoopte dat mijn vrienden gek zouden worden op deze sterke nieuwe jurk (#4), maar niemand op Facebook vond het helemaal niet leuk. Ik wilde top #3 houden, maar ik kon nauwelijks mijn schouders stappen. Ik gooide in mijn eigen T -shirt als een #5 -lokvogel en verschillende vrienden vertelden me om het terug te geven. Ik bewaarde de broek in #2 maar had er onmiddellijk spijt van. De hanger was zo niet-mijn-stijl (NMS), ik heb hem niet eens gefotografeerd.

Ik ontdekte ook dat mijn spiegel echt stoffig is.

De tweede steekfix was beter, omdat ik veel meer spullen hield. Maar het was erger omdat ik echt geld heb uitgegeven. Dit is een gevaarlijk spel.

Ik hield van kleding #1 en probeerde “het dek te stapelen” door op de foto te glimlachen. Toen realiseerde ik me dat ik niet weet hoe ik mijn deal met en de kleding moet fotograferen, dus ik heb dat opgeleverd. Ik bewaarde top #2 ondanks gemengde evaluaties (en ik moet het dragen met een gordel om het plat te houden). Hanger #3 is zo schattig, maar ik heb het nog niet gebruikt. Top #4 is gruwelijk met mijn huidskleur en het kan me niet schelen of je het leuk vindt. Eindelijk, hoewel ik vind dat het schattig is, is Blouse #5 te vormloos om ooit mijn man voorbij te komen.

En toen bleef ik de dobbelstenen rollen. Ik had van betrouwbare mensen gehoord dat de ‘derde oplossing de charme is’. Dit is ongetwijfeld een subjectief spel dat we spelen.

Ik werd extatisch toen ik de stippen van de polka zag, maar dat komt omdat ik zo veel marine- en witte polka -stippen heb, ik kon een hele week niets anders dragen – passeren. Blouse B is actueel, maar de kleur en stijl doen me willen kotsen. Mij ​​in oranje? Schoon! Blouse C was een leuke keuze die ik nooit voor mezelf zou hebben geselecteerd. Ik trok een elegante grijze werkrok en voelde als een professional. Toen pakte ik het volgende in de stapel en het was een rode skinny jeans; Ik heb ook de blouse losgemaakt voor een wilde en gekke look. Ding, Ding, Ding. Mijn panel van de kiezers verklaarde dat dit de winnende look was. Laat maar dat ik mijn eigen rode pixie -broek in foto A droeg en niemand gaf om de jurk, dus ik heb mezelf wat geld bespaard en alleen blouse C. bewaarde C.

Stitch Fixâ kan voor u zijn als:

Je houdt niet van winkelen of je hebt er geen tijd voor

Je wilt schattig en stijlvol zijn, maar weet niet hoe

Het is misschien niet voor jou als:

Je houdt van winkelen en zou het kiezen van je eigen kleding missen – Whitney!

Je hebt al ongelooflijk bepaalde smaken en een uniform al

Tot nu toe heb ik nog steeds plezier en kan ik niet stoppen. Ik heb het gevoel dat ik een heel speciaal cadeau krijg en een licentie heb om het terug te geven zonder de gevoelens van de cadeau-gever te kwetsen. Mijn volgende oplossing is vanwege aankomst op 5 augustus.

Wat denk je?

Wil je een steekfix proberen? Als u een stapel kleding per e-mail wilt krijgen, klikt u hier om het aanmeldingsproces te starten.

Heb je dit of een andere service geprobeerd? Ik probeer altijd het volgende gemakkelijk te vinden! Als je veel meer op Whitney bent en van winkelen houdt, huurt Stitch Fix SAHM’s (onder andere) om hun stylisten te zijn, bekijk dan 7 flexibele taken voor moeders die thuis blijven.

+++

Niet gesponsord, maar als je lid wordt van mijn verwijzingslink, kunnen ze ons wat centen geven door middel van een aangesloten link.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *