• Uncategorized
  • 0

Mama MacGyver reisbedideeën: nest of lade?

Het achterlaten van alle spullen en het comfort van huis voor een huishoudelijke reis is zowel interessant als vervelend. ‘Ik geloof over slapen. Als moeder MacGyver is het opzetten van een jongeren dat voor mijn stukjes reisbed is voor mijn stukjes ongeveer een deel fort en twee delen wasmand met enkele bekende loveys van huis.

Kleine baby’s: het kan twijfelachtig zijn, maar ik denk dat iedereen die minder dan 15 pond evalueert geen echt bed nodig heeft. In Finland slapen ze in dozen.

Eens leende ik een swing om ‘s nachts te gebruiken bij het bekijken van mijn schoonouders met een drie maanden oude; We gebruikten het apparaat hieronder in een gigantische inloopkast.

[Baby Sawyer slaapt graag in een schommel]

Protip: ik wil ook extra, zoals in het type van een basismassage voor baby’s, voor het slapengaan op een vreemde locatie om mijn baby’s op de eenvoud te plaatsen voordat ze hopen dat ze slapen. Ik online in Berkeley, dit is waar.

Grote baby’s en peuters: ik hou van de pack-n-play-stijl reiswieg voor bitjes tussen ongeveer vijf maanden en drie jaar. Ik moet ook een shout-out geven aan de babybjörn-versie waar een ouder in kan klimmen om een ​​kiddo te kalmeren die veel meer knuffels vereisen (natuurlijk is sluipen niet zo eenvoudig!).

Als je rijdt, ga je gang en duw het in de kofferbak. Als je vliegen, leent of leas u er een op uw bestemming.

Protip: het is eenvoudig om bekende veiligheidsobjecten en lakens van huis mee te nemen om een ​​vreemd bed te maken op de weggeur en veel meer op thuis te voelen. We reizen ook met een witte ruismaker -app om de mysterieuze reisgeluiden te dekken.

[Baby Milo heeft alle comfort van huis in zijn draagbare wieg]

Grote jonge kinderen en kleuters: laat het plezier beginnen! Deze jongeren worden niet zo snel voor de gek gehouden door een beetje wrijf en een veiligheidsdeken. Bedtijd lijkt zelfs de beestheid en energie uit te lokken waar ik tijdens een wandeling op zou hopen. (Maar waarom, als we uitgaan voor een wandeling, vereisen ze onverwacht om te worden gedragen?)

Als we naar de huizen van vrienden reizen, kunnen we vaak een slaapzak op een kleed gebruiken dankzij de training van mijn kinderen in de kunst van groepsvloer die bij kinderopvang dutten. Als we echter in een hotel zijn (met twijfelachtig schoon tapijt), ontwikkel ik graag een beschermend “nest” uit elk aangeboden blad en handdoek. Gelukkig zijn mijn jongens ook klaar voor de ervaring van slapen in een speciaal nest. Win-win.

Protip: een slaperig audioboek kan de ruimte donker laten zijn, net zo goed het verhaal totdat we allemaal slapen. We reizen ook met onze favoriete zaklampen en nachtlampen om die middernacht naar het potje te runden.

[Kleuters Milo en Holden demonstreren de Sleeping Bag Nest Combo]

Heb je tijdens het reizen alle vorm van innovatieve slaaplocaties voor je jongeren ontwikkeld? Is er iets dat absoluut niet werkte?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *