• Uncategorized
  • 0

Houd het schoon met Art of Green

Dit bericht wordt gesponsord door Art of Green, maar vertegenwoordigt zoals altijd onze oprechte meningen.

Moeders dragen veel hoeden; Trooster, leraar, chef, verpleegster, chauffeur, meid. Veel meer van ons dan ooit tevoren zijn thuis bij de kinderen die aangeven dat al deze rollen schijnbaar zijn verdubbeld! In ons huis lijkt de cyclus van schoonmaken en koken en dan weer reinigen nooit eindigend. Dit geeft aan dat de ideale schoonmaakproducten er veel belangrijker zijn dan ooit tevoren. Hang van ons af als we zeggen dat Art of Green® het verschil zal maken. Deze schoonmaakproducten zijn moeilijk voor vuil, vet en vuil terwijl ze milieuvriendelijk zijn. En dat is nog maar het begin van de reden waarom ik zoveel van ze hou, lees verder voor alle deets over mijn favoriete reiniger.

Wat maakt kunst van groen zo speciaal?

Eerst dingen eerst, ik vind het geweldig dat dit een lijn van milieuvriendelijke schoonmaakproducten is. Er is een grote nadruk gelegd op het schoonmaken en ontsmetten van dit jaar en we zijn allemaal een beetje een stuk ijveriger en attent meer met hoe we schoonmaken. Tenminste met Art of Green, heb je een product dat niet-toxisch is en gratis parabenen, ftalaten, glycol-oplosmiddelen, door de mens gemaakte kleur en fosfaten … dat nog steeds de klus klaart!

Art of Green is ook absoluut veilig om te gebruiken rond zowel kinderen als huisdieren, dus je hoeft niet na te denken over het opruimen waar de puinhoop kan zijn. Het is zelfs veilig voor een gevoelige huid.

Een ander ding dat ik leuk vind aan de kunst van het groen, is dat het in zowel schoonmakende doekjes komt en spray activeert, waardoor ik de beste optie voor elke vorm van puinhoop krijgt. De activerende spray is geweldig voor grotere rommel en veegt de tellers af aan het einde van de dag. Wat de doekjes betreft, ik gebruik ze voor vrijwel al het andere! Van het spoor van kruimels over na de snacktijd naar de pootmarkeringen van de hond die over de vloer zijn achtergelaten, je kunt echt nooit te veel schoonmakende doekjes hebben.

Bovendien is Art of Green beschikbaar in twee opmerkelijke geuren; Lavendel Eucalyptus en citrus & witte bloemen. In ons huis zul je de Citrus & White Flower -geur vinden omdat ik denk dat het zo verfrissend is!

Waar kan ik kunst van groen vinden?

Nu je ziet waarom ik er zo dol op ben, moet je weten waar je een van jezelf kunt vinden! Gelukkig voor jou is kunst van groen te vinden op veel doelen. Bezoek hier: om kunst van groen te vinden.

We moeten allemaal een schoner hebben die de klus klaart en waar we ons goed over kunnen voelen. Art of Green is beide dingen en kan het bestand tegen elke puinhoop verzetten! Als de puinhoop echt is, is dit altijd het eerste waar ik naar bereik en ik denk dat elke mama een zo schoonmaker moet hebben!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *