Help uw kinderen om mondelinge gezondheidspraktijken

te helpen delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

Help uw kinderen mondelinge gezondheidsgewoonten op te bouwen

Vanaf de dag dat je hoorde dat je zwanger was tot de dag dat je kind werd geboren, begon je een substantiële verantwoordelijkheid te nemen om te garanderen dat hij of zij groeit tot een helder en gezond individu. Een van uw vele basisverantwoordelijkheden als ouder is om hen te helpen goede mondgezondheidspraktijken op te bouwen, omdat uw kind de rest van zijn of haar leven ten goede zal komen.

Mondelinge zorg: waarom u jong zou moeten beginnen

De primaire tanden van een kind, veel meer de ‘melktanden’ genoemd, verschijnen tussen de leeftijd van 6 en 10 maanden. In drie jaar zou uw kind al 20 melktanden moeten hebben. Daarna zullen ze 12 veel meer groeien als een volwassene. Veel eerste ouders zullen vragen wanneer ze hun kinderen moeten leren hun tanden te poetsen. De vraag in sommige gevallen lijkt zinloos omdat kinderen geen tanden ontwikkelen totdat ze enkele maanden oud zijn. Experts raden echter ten zeerste aan hen de waarde van orale hygiëne zo vroeg mogelijk te leren – zelfs als ze nog hun eerste tand moeten laten groeien, omdat het de praktijk in hen vanaf het begin zou graveren.

Een van de beste manieren om uw kind te leren poetsen is om vaak hun tandvlees te reinigen met behulp van food-grade doekjes of een zacht stuk doek om uw wijsvinger gewikkeld. Je kunt dit doen nadat je ze een bad of een ander moment van de dag hebt gegeven. Het essentiële hier is om het vaak te doen om de gewoonte op te bouwen. Houd er rekening mee dat experts niet aanbevelen om tandpasta op baby’s te gebruiken, omdat ze nog steeds niet weten hoe ze moeten spugen. Het punt om dit te doen, is om hen te laten wennen aan de praktijk om hun mond zo vroeg mogelijk schoon te maken.

Gerelateerde Alzheimer’s Disease Preventie door auto -immuun testen

Als je je kind al oud genoeg is en weigert te poetsen, maak je geen zorgen. We hebben enkele suggesties verzameld die u kunt gebruiken om gezonde praktijken en regelmatig tandenpoetsen bij uw kind aan te moedigen.

Laat ze hun eigen tandheelkundige benodigdheden uitkiezen

De smaak van de tandpasta van uw kinderen is in sommige gevallen de reden waarom ze weigeren hun tanden te poetsen. Om te garanderen dat ze van de tandartsen die ze gebruiken, die ze gebruiken, neemt u ze mee als u hiervoor gaat winkelen. Toon ze alle voor de leeftijd geschikte producten waaruit ze kunnen kiezen en kopen degenen die ze willen. Op deze manier zal uw kind zich veel meer betrokken voelen bij het proces en een grotere motivatie vertonen met orale hygiëne.

Maak borstelen leuk

Net als elke andere taak zijn kinderen veel meer bezig met activiteiten die leuk en opwindend zijn. Een manier waarop je borstelen leuk kunt maken, is door zingen van kleuterrijmpjes of elk soort nummer op te nemen dat twee minuten duurt. Op deze manier kunt u de door Burke Dental Tentist aanbevolen lengte van het borstelen volgen zonder uw kind geïrriteerd te laten.

Laat ze de juiste manier zien om te poetsen

De beste manier om een ​​kind te instrueren is door te modelleren. Hetzelfde geldt voor mondhygiëne. Zorg ervoor dat u uw kind laat zien hoe hij zijn tanden en de andere delen van hun mond correct moet poetsen. Het kan ook dienen als een bindingstijd tussen mama’s, papa en hun kinderen.

Beloon ze voor het goed werk

Sommige kinderen hebben misschien veel meer motivatie nodig om hun tanden regelmatig te poetsen. Ervaren ouders raden aan om hen te bevredigen na het voltooien van een week regelmatig poetsen door sticker -kaarten die eindigen met verrassende prijzen. Je kunt ook proberen een verhaal te bedenken over een superheld die holtes versloeg door vaak zijn tanden te poetsen.

instrueer ze over tandenvriendelijk eten

Gerelateerd geldhulp nodig? Een lijst met de beste soorten leningen voor alleenstaande moeders

Afgezien van de juiste tandenborstel, is het eten van goed voedsel ook nodig om de tanden van uw kinderen gezond te houden. Dat gezegd hebbende, zorg ervoor dat je kinderen aanmoedigt om fruit en groenten te eten in plaats van verwerkt en gezoet voedsel, zoals snoepjes. De eerste zal ze niet alleen een gezonde balans tussen voedingsstoffen aanbieden. Ze zullen ook helpen om hun tanden vrij te houden van holte-veroorzakende suiker en andere vervallende ingrediënten.

Stel ze voor aan een vriendelijke tandarts

Een van de meest voorkomende problemen die ouders tegenkomen met de tandheelkundige zorg van hun kinderen, is de zorgen om de tandarts te ontmoeten. Veel ouders weten niet dat ze de tandheelkundige controle van hun kind al zouden moeten hebben zodra de eerste tand verschijnt, of na de eerste verjaardag.

Zoek naar een pediatrische tandarts in uw buurt en plan een consult, zelfs als uw kind dat ook niet heeftHet noodgeval, zodat ze vertrouwd kunnen raken met de kliniek en de tools. Als u problemen heeft met het vinden van een goede tandarts, kunt u een kijkje nemen op tandartsen Perth om een ​​kwaliteitscontrole te krijgen.

Link naar dit bericht: u helpen bij het opbouwen van orale gezondheidsgewoonten

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *