Domme bijnaam My Youngte beweerde: Flippy Cup

Ik noemde mijn zoon Holden. OK, Alec en ik heb samen onze zoon Holden genoemd. We hielden van het geluid ervan. Alec gaat door een afleiding van zijn middelste naam en hoopte echt echt dat het lot voor onze zoon te voorkomen. Hij bracht al zijn instellingsjaren door met het corrigeren van instructeurs en vervangt over wat hij hem moest bellen. Domme bijnaam te hulp.

De kwestie is dat we geen gedachte hadden. We stelden ons niet precies voor hoe een jonge, gearticuleerde 3-jarige May zijn eigen naam uitspreekt voor goedbedoelende volwassenen die de onschuldigen vragen: “Wat is uw naam?” Bezorgdheid en we hebben absoluut niet gepland toen we een jongere, minder articulaire een jaar oud hadden die het moeilijk hadden om de naam van zijn grote broer uit te spreken.

Milo verklaart “oldie” wanneer hij zijn broer wil. Aan de andere kant belt Milo mij en Alec zowel “Mommydaddy” of “DaddyMommy”, dus we zouden hem waarschijnlijk niet moeten doorgaan.

Wanneer volwassenen vragen, kan hij ‘Holden’ vermelden (een beetje klinkt als ‘Olden’ ‘Alden’ of ‘Eldon) of hij kan een van zijn recente bijnamen vermelden die hem door zijn BFF op school, Miles (aka Boo), kan vermelden . Ze hebben elkaar genoemd:

Pachacho (altijd verklaard aan vreemden met opmerkelijke duidelijkheid, waardoor het lijkt alsof ik deze jongen moet hebben gekidnapt als ik er stevig op sta om hem iets vreemds te noemen zoals Holden)

Kippenhok (nogmaals, duidelijk uitgesproken als duidelijk, waardoor vreemden zich afvragen waarom mijn jongere zo’n leugenaar is)

Rhinoceros geit (zei goed, maar laat mensen zich afvragen of ze een uitdagende begrip verkeerd maken)

En nu, onverklaarbaar Flippy Cup (en we zijn weer terug om te doen dat oude vrouwen geloven dat ik een schattige, ruige leugenaar aan het haren verhoog).

Tijdens deze fasen bellen ze elkaar de geselecteerde naam en produceren ze een beetje speciale club van 3 jaar oude hilariteit. Het is een flippy cup waardoor ik allebei mijn hoofd krabt en zijn hilarische verbeelding verklaart. Ik begrijp niet waarom Rhinoceros Goat me op dat moment niet zo grappiger had.

Reageren elk type van je kleuters alleen op een bizarre zelfuitvoedingspan?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *