Evalueer, bewonder, fotografeer en gooi je schoenen weg

gisteren terwijl mijn baby sliep, ik ging door het huis en verzamelde al mijn schoenen. Er waren er een paar in mijn slaapkamer, sommige in de Garderobe van de hal en sommige onder het bureau en de eetruimtetafel. Ik bracht ze allemaal in één verwijdergebied en legde ze uit in een raster. Mijn doel? Gooi mijn zes minst favoriete paren schoenen.

Het opzetten van het rooster was bevredigend. Ik kon precies zien hoeveel schoenen ik heb in de categorie van de sneaker, een classificatie van jurk en laarzencategorie. Het was een openbaring en eerder een reis door de geheugenstrook. Ik heb de slechtste schoenen in elke rij gekozen en heb ze naar de worpstapel verplaatst. Toen had ik moeite om met nog twee paren te vinden waar ik zonder kan. Ik heb twee paar hardloopschoenen en ik ren zelden ooit (gooide het paar met de meeste kilometers erop).

Beste onhandige roze laarzen (achterste rij) gekocht op Haight Street: helaas, ik ben ook oud voor jou. Ik ga je missen. Hoogstwaarschijnlijk niet zo goed vaak.

Het positieve resultaat is dat ik in vorm van mijn verblijfschoenen in bestaande opslagcontainers vormde en dat ik werd herinnerd aan een aantal uitstekende schoenen die ik was vergeten.

Bekentenis #1: Toen mijn andere helft net zo goed huis kreeg als ik hem vertelde wat ik had gedaan, verklaarde hij dat ik ook wat schoenen in de auto’s en vrachtwagen had.

Bekentenis #2: Ik had 34 paar schoenen, en ik telde de schoenen van mijn man om ervoor te zorgen dat ik niet zo gek was als hij ook 34 had. Nu kan ik over een meer gestroomlijnde schoenencollectie gaan.

Bekentenis #3: Ik heb talloze foto’s gemaakt van het rooster van schoenen. Ik kleur ook mijn boeken.

Wat houdt je tegen?

Gerelateerde invoer: doe de 27-fling boogie

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *