• Uncategorized
  • 0

Welk baby-item met een groot ticket was “helemaal de moeite waard”?

We hebben onze verbluffende Facebook -gemeenschap gevraagd om in te voeren op welke uitgave van een baby -uitrusting aankoop veel het geld waard was. En jullie mannen hadden een aantal behoorlijk sterke meningen. [Kanttekening: daarom hou ik van jullie.]

We houden van onze kinderwagens!

Sprekend vanuit de eerste hand als een persoon die probeerde goedkoop te worden op de aankoop van kinderwagen, begrijp ik waarom een ​​goede duurzame set wielen een nieuwe mama goed kan dienen. Wat voor mij werkt, werkt misschien niet voor jou. Essentiële elementen omvatten: waar je woont en hoe je rondkomt (wordt het in een kofferbak gegooid, in een bus geperst, op paden genomen, een beetje van alles?) En wie zal het gebruiken (lange armen, korte benen, Need voor een winkelmandje of bekerhouders, tag-alongs?).

Hier zijn degenen van wie je houdt:

Bob Revolution SE: Voor hardlopen en off-road dingen heeft deze kinderwagen zijn waarde en kunt u deze gemakkelijk verkopen voor echt geld als u klaar bent. waarschijnlijk een paar jaar per kind meegaan en een paar kinderen ophouden. (Loopt $ 350 – $ 450, nu te koop voor $ 368 op Amazon)

City Small GT: Smooth Moving All-Terrain Ride is ideaal voor smalle stadsdeuren en doorvoer. Vouwt snel dus de opslagmand is minimaal. (Kost ongeveer $ 350 retail, te koop voor $ 230). In een vergelijkbare prijsklasse kreeg de City Elite ook stemmen van loyaliteit.

De Navigator van Phil & Ted: deze mooie kinderwagen is vooral bekend om zijn bunking -functie van het stapelen van twee kleintjes bovenop elkaar. Zo slim. Het kan ook nog meer uitbreiden met een skateboard op rug voor oudere peuters. Nee, geen van deze functies komt gratis. Zucht. (Loopt ongeveer $ 500 voor de Base Stroller)

Babydragers zijn het zo waard!

We kunnen niet genoeg goede dingen zeggen over handsfree zijn met een draagzak. Baby’s, zelfs kleintjes, hebben sterke voorkeuren over hoe ze worden vastgehouden. Bijgevolg vertaalt de waarde-it-aankoop in mijn huis niet naar jou. Sorry. Veel succes met het vinden van de een of twee vervoerders die werken voor baby, ouders en toekomstige kinderen.

Hier zijn degenen van wie je houdt:

Ergobaby 360 en Ergobaby Original. Lees de recente ervaring van Heather O met haar nieuwe Ergo.
Een van onze oude favoriete dragers wordt nu geleverd met een naar voren gerichte optie. (Prijs varieert van $ 115 tot $ 160, afhankelijk van functies)

Tula Toddler Carrier: Tula Toddler Carrier is ontwerp om kinderen van ongeveer 18 maanden (en/of ongeveer 25 pond) tot 4+ jaar oud te dragen. Sawyer zou dit graven. Verbazingwekkend genoeg biedt Tula een huurprogramma om aan de slag te gaan met het testen van de koerier. Huurkosten kunnen van toepassing zijn op een aankoop. (~ $ 130)

Lillebaby Complete: carrier met zes positie wordt geleverd in neutrale en speelse kleuren. Goed beoordeeld en wasbaar. (Retailprijs ~ $ 115)

Andere dragers die je graaft …

Nog een paar tips

Nadat je je sterke voorkeuren voor kinderwagens en dragers hebt geuit, hoorden we een paar andere piepgeluiden van waardige aankopen.

Britax Marathon Automobile Seat: werkt goed en veilig van Teeny pasgeboren maat op maximaal Wiley Preschooler -maat (5 pond tot 65 pond!) Elke dag voor elke autorit. Koop altijd nieuwstoelen nieuw!

Mamaroo Infant Seat by 4Moms: deze game-veranderende babyzitje doet alles behalve de gerechten (zoals echt, het speelt muziek, stuiters, zwaaien, vibraten en zelfs die ouderbouncing-car-zitplaats beweging!). Als je $ 250 hebt voor een verheerlijkte springkussen, zul je niet teleurgesteld worden.

Een echt goede matras: voor uitgeputte ouders of samen slapende gezinnen, bent u de beste matras voor uw lichaam waard! Ik kan onmogelijk linken naar een op Amazon. U moet een dutje doen in een winkel om te kiezen, vele zullen dezelfde dag leveren. Zzzzzzz

De goede stoffen luiers. Je lijkt nooit spijt te hebben van het kopen van de echt schattige, absorberende. Ik vraag me af waarom.

Ontdek welke babyproducten we denken dat u moet kopen en lenen. Lees nog veel meer over welk grote ticket-uitgave van een babyproduct “helemaal de moeite waard was” in uw gezin? – en ga daar bij ons mee!

Of vertel ons je favoriete Big Ticket Baby -items in de reacties of deel ze op Instagram met je glimlachende babe en een hashtag #rookiemomomes.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *