Wat het beste voor u is … is het beste voor baby – 5 suggesties om te helpen bij het vermijden van geboorteafwijkingen

Biedt uw kind het allerbeste leven mogelijk, allemaal begint met een gezonde zwangerschap. We werken samen met de March of Dimes en de CDC om de geboortedefectpreventiemaand te promoten. Een evenement van een maand waarin maart van Dimes en de CDC Assist hun begrip verspreiden naar vrouwen, gezinnen, evenals zorgverleners over acties die kunnen worden ondernomen om geboorteafwijkingen te voorkomen.

Geboorteafwijkingen hebben invloed op 1 op de 33 baby’s die elk jaar in de Verenigde Staten zijn geboren (120.000 baby’s) en zijn een belangrijke oorzaak van de dood van kinderen en een levenslange handicap. We begrijpen dat niet alle geboorteafwijkingen kunnen worden voorkomen. We begrijpen echter ook over dingen die kunnen helpen bij het stimuleren van de mogelijkheden van een vrouw om een ​​gezonde, volledige zwangerschap en een gezonde baby te hebben.

Hoewel sommige geboorteafwijkingen gewoon niet kunnen worden voorkomen, zijn er talloze dingen binnen het beheer van een moeder die kunnen helpen bij het bevorderen van een sfeer die leidt tot een gezonde zwangerschap van de volledige termijn en, het allerbeste eindresultaat van allen, een bloeiende baby. Er zijn 5 belangrijke suggesties over het maken van gezonde opties voorgesteld door de Mars of Dimes, evenals de CDC; we zouden moeten stellen dat we het er sterk mee eens zijn en zo dankbaar zijn voor online in de hedendaagse tijden met al deze info bij onze vingertoppen over zwangerschap.

Wat het beste voor u is … is het beste voor baby – 5 suggesties om geboorteafwijkingen te vermijden

Wat te begrijpen over geboorteafwijkingen

Hoewel de zwangerschap onmiskenbaar opwindend is, kan het ook heel eng zijn. Iets dat zich meestal aangaat dat moeders geboorteafwijkingen zijn, evenals veel van deze bezorgdheid komt door niet te begrijpen wat er kan worden gedaan om ze te vermijden of waar ze vandaan komen. Er zijn tal van verschillende geboorteafwijkingen in verschillende niveaus van ernst. De meeste geboorteafwijkingen hebben onbekende oorzaken, anderen zijn genetisch, maar ongeveer 10% wordt geactiveerd door slechte voeding of traceerbare redenen zoals medicijnen. Het is essentieel om alle prenatale zorg te krijgen die u nodig hebt en voor uzelf te zorgen om uw baby de allerbeste mogelijkheid te bieden in het leven.

5 suggesties om geboorteafwijkingen te voorkomen

Raadpleeg uw zorgverlener voor gezondheids- en welzijnszorg voor een pre-zwangerschapscontrole.

Als u een zwangerschap plant, zijn er tal van dingen die u kunt doen om uzelf en een voorsprong te bieden. De allereerste stap is dat je echt een pre-zwangerschapscontrole met je arts kunt routineren. Ze kunnen elke vorm van zorgen beantwoorden en u suggesties geven om u correct voor te bereiden. Het is essentieel om te praten over al uw medicijnen, inclusief zowel recept als vrij verkrijgbare medicijnen, evenals elk type vitamines en supplementen die u mogelijk neemt of zou moeten nemen.

Een gezond gewicht

Afgezien van het plannen van een poging met de dokter, kunt u zich voorbereiden door een gezonde routine te krijgen. Het produceren van een nieuw leven is geen wandeling in het park, maar je lichaam in gedachten krijgt op een gezonde locatie voordat het zo goed wordt, kan eenvoud zo talloze obstakels. Deze suggestie gaat samen met het geloven en impliceert dat je gezond moet eten en in een trainingsroutine moeten komen. Het is buitengewoon essentieel om op een gezond gewicht te zijn voordat u zwanger wordt.

Als u in de routine bent om zowel gezond te eten en te oefenen om te sporten, zal het eenvoudiger zijn om deze praktijken tijdens de zwangerschap voort te zetten. Hoe gezonder u bent, hoe hoger de mogelijkheden die uw baby ook gezond zal zijn.

Bovendien is het ook ongelooflijk essentieel voor de methode die gehydrateerd blijft. Uitdroging kan echt neurale buisdefecten en andere geboorteafwijkingen leiden. Houd er rekening mee dat u elke dag precies drinkt en kijk uit voor elk type indicaties van uitdroging.

Zorg ervoor dat alle vaccinaties zoveel zijn als datum

Het is buitengewoon essentieel dat u zowel als de rest van uw huishouden zoveel op vaccinaties is om schadelijke ziekten te voorkomen. Dit zal uw baby onmiddellijk helpen beschermen nadat ze ook zijn geboren. Uw arts zal u kunnen aanbevelen over welke vaccinaties u zoveel moet hebben als datum, evenals extra keuzes zoals de griepprik en de Pertussis -booster. Als u andere kinderen hebt, wilt u zeker ervoor zorgen dat ze deze extra vaccinaties krijgen om te helpen de verspreiding van elk type mogelijke ziekten te voorkomen.

Neem elke dag een vitaminesupplement met 400 microgram foliumzuur, zelfs voordat je uiteindelijk zwanger werd.

Je vereist alle ondersteuning die je kunt krijgen bij het produceren van een gezonde baby, dus vitamines zijn volledig essentieel. Foliumzuur kan grote geboorteafwijkingen in de hersenen en wervelkolom vermijden die meestal extreem vroeg in de zwangerschap vestigen, dus u zult het willen beginnen zodra u zwanger bent, zelfs vóór indien mogelijk. Als u een prenatale vitamine neemt, zou het moeten zijnve foliumzuur. Zorg ervoor dat u dagelijks 400 microgram krijgt.

Je kunt ook voedingsmiddelen eten die veel foliumzuur bevatten. Goede voedselopties zijn dingen zoals bladgroenten, bonen en sinaasappelsap. March of Dimes en de CDC suggereren ook pasta, brood, granen en zelfs tamales.

Rook, drink niet, of doe geen enkele vorm van medicijnen tijdens de zwangerschap!

Roken tijdens de zwangerschap kan ervoor zorgen dat schadelijke chemicaliën de placenta beschadigt en/of de bloedbaan van de baby bereiken.

Geen enkele hoeveelheid alcohol is risicovrij bewezen tijdens de zwangerschap, evenals het gebruik ervan kan grote geboorteafwijkingen veroorzaken.

Opioïde gebruikt tijdens de zwangerschap kan neonataal onthouding syndroom (NAS) veroorzaken, evenals vroegtijdige geboorte bij baby’s.

Als u moet helpen om te stoppen, spreek dan met uw zorgverlener voor gezondheid en welzijn of neem contact op met:

Govâ (1-800-QUIT-NOW);

Nationale Raad voor alcoholisme en medicijnafhankelijkheid,
(800) 622-2255;

Drugsmisbruik Behandelingsfaciliteit Locator,
(800) 662-4357.

Voor suggesties en nog veel meer informatie, ga naar de site van CDC op CDC.GOV of March of Dimes op marchofdimes.org of naacersano.org. Ga naar ShareYourstory.org voor comfort en ondersteuning. Ontdek ons ​​op Facebook en voldoet aan ons op Instagram en Twitter.

Je kunt ook genieten:

Het verliezen van uw slijmplug vroeg in de zwangerschap; Wat te weten

De 10 beste prenatale vitamines; Heeft de uwe de lijst gemaakt?

3 Suggesties voor borstvoeding die ik hoorde over een over – evenals 3 dingen die ik verlang, hoorde ik in plaats daarvan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *