• Uncategorized
  • 0

Babyproducten die je moet lenen, niet kopen

Toen we jullie vroegen: “Wat is een babyproduct dat je een nieuwe moeder zou adviseren om te lenen in plaats van te kopen?” Er was één winnaar verwijder: de swing.

Ik had een schommelbunge omdat ik graag haar bel, evenals ze ‘s nachts sliep, in de schommel vele malen in de schommel. Oh inderdaad, dat deed ze. Ik kan me echter voorstellen dat als ik een swing-gloednieuw kocht, en vervolgens ontdekte dat mijn baby het haatte, ik het zou willen retourneren. Lenen van een goede vriend die tussen zuigelingen zit of klaar is met het maken van baby’s, is de eenvoudigste methode om on-the-cheap te ontdekken als een mechanische swing een wondermedicatie voor je kind zal zijn.

Andere producten met korte planklevens genoemd door rookie -moeders als geweldige kandidaten om te lenen (of Craig’s lijst):

Snap n Go -kinderwagen

Babygym

Veerkrachtige stoel met elegante functies

Bumbo

Insert in de baby voor de ergo -drager

Borstvoedingskussen

Dubbele kinderwagen, afhankelijk van de afstand van uw kinderen

Winkelwagen Cover-Thingy (Heather vond een eenvoudige methode om een ​​betaalbare fleece te maken, evenals een paar strategische schaarknipsels.)

Exersaucer of jumperoo-stijl entertainers

Mozes mand/bassinette/co-slaapapparaat

Babybad

Babydragers zijn nog een verhaal. Als je wat een paar weken kunt lenen om te zien of je het leuk vindt, is dat geweldig. Een Moby-wrap is geweldig om te hebben in de extreem vroege dagen, evenals een goede vriend met een tweejarige zal het niet missen. Een ergo -drager, of soortgelijk gestileerd apparaat, kan echter worden gebruikt bij zowel een baby als een peuter, dus je wilt er misschien op uiten – vooral als je veel van deze andere producten scoorde van een goede vriend of zendingswinkel.

Hoe zit het met reiswiegjes? Velen van jullie hebben deze als korte duur geroepen, maar de mijne kreeg tonnen gebruik. Ik geloof dat dit afhangt van of u al dan niet reist (wij doen!) En als u een oppasaandeel heeft (dat deden we- evenals onze babygast sliepen elke dag in ons pack.) Ik geloof dat het een must is- Heb voor een lijst met zuigelingen, maar dat betekent niet dat ik geen hand-me-down van een vriend zou accepteren!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *