Make Tomorrow’s Dinner Tonight

Maak morgen het diner van morgen wanneer beide partners dienst kunnen hebben

Sinds ik uiteindelijk een moeder word, heb ik met veel verschillende manieren geƫxperimenteerd om met minimale ophef op tafel te gaan. Ik was een freakin industrieel ingenieur op de universiteit en ik ben al meer dan tien jaar administratiedeskundige expert. Waarom is dit nog steeds zo moeilijk voor mij?! Het is duidelijk dat ik tijdens die werk-Sans-Baby-jaren gewoon de hele tijd aan het eten was of ontbijtgranen had.

Een aanbeveling die Alec net zo goed als ik heb geprobeerd, is om vanavond het diner van morgen te maken. Dat wil zeggen, nadat we zijn gevoed en de kleintjes in bed liggen, bereiden we het diner voor morgen.

We ontdekten deze hack per ongeluk, zoals toen we geloofden dat rundvleesstoofpot of lasagne iets was dat we misschien gewoon op tijd samen zouden gooien voor vanavond en tijdens het koken iets moesten eten (zoals mijn oude buddy -ontbijtgranen). De resulterende enorme maaltijd kan de rest van de week worden gegeten.

Kook het diner na het eten. Geen grapje. Zondagavond, maak twee diners en zet er een in een ovenschotel. Maandagavond, de magnetron, en je eet vijf minuten nadat je thuis bent. Na het eten wanneer kinderen veel kalmer zijn (en buikjes vol zijn), kook je de volgende nacht maaltijd en bewaar het. Ik heb de tafel zelfs de avond ervoor gezet, omdat die allereerste periode bij huis na het werk zo moeilijk is, het eten van de hele set is fantastisch. – Zie veel meer op: www.adoptivefamilies.com

Gerelateerde berichten: State Crock Pot Night, snelle gezonde bijgerechten, evenals wat te maken met kieskeurige eters.

Heb je ooit met opzet geprobeerd om na het eten te eten? Wat is je go-to?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *