5 dingen waar ik niet op kan wachten om te doen op zwangerschapsverlof

Ik verwacht nu onze eerste baby, een meisje, nu elke dag. Heather vroeg me om de dingen te delen waar ik niet op kan wachten, dus hier gaat het:

Een biertje drinken

Of misschien een margarita. Het is niet zozeer de alcohol die ik heb gemist, maar ook als de mogelijkheid om met mijn partner over een drankje te verbinden. Het is niet alsof we tweeën niet nuchter kunnen rondhangen, maar er is gewoon iets aan zitten en urenlang praten terwijl we nippen aan een heerlijke drank die tijdstop maakt. Alles/alle anderen lijken te verdwijnen en het zijn alleen wij twee, volledig op elkaar gericht. En hoewel we zeker op datums zijn gegaan tijdens deze zwangerschap, is het niet hetzelfde geweest. Ik bedoel, ik kan alleen zoveel water drinken.

En ik ben niet zo onrealistisch om te denken dat wegkomen, en het focussen op alleen wij twee van ons zal zo gemakkelijk zijn als het pre-baby was, maar ik zou het graag willen proberen. Het blijven versterken van mijn relatie met Chris is buitengewoon essentieel voor mij en zelfs als onze date -avonden een baby moeten omvatten, ben ik daar prima mee. Het houdt alleen in dat we nieuwe favoriete babyvriendelijke drankvlekken kunnen vinden.

Eet avocado’s

OK, dus dit is een beetje vreemd, maar ik heb een hekel aan Avocados deze hele zwangerschap en meestal hou ik van ze. Ik hoop echt dat mijn liefde voor hen terugkomt. Ik kan niet wachten om mijn favoriete 2 ei-, avocado- en Sriarcha -ontbijt weer te hebben. Hoewel dat zou impliceren dat ik mijn smaak nodig zou hebben voor Sriacha om ook terug te komen ”¦ in wezen wat ik hier zeg, is dat ik graag zou willen dat mijn normale gehemelte terugkeert. De dingen zijn deze zwangerschap niet te gek geworden, geen vreemde verlangens of zo, maar ik heb gewoon niet van mijn favoriete eten gehouden en ik ben echt heel blij dat mijn smaakpapillen weer normaal worden.

Een zweet breken

Ik heb geluk gehad met deze zwangerschap in die zin dat ik 36 weken meedekte en nog steeds praktisch elke dag naar de sportschool ga, maar de intensiteit waarmee ik train is veel minder dan normaal. Voor veel mensen is dit waarschijnlijk prima, maar het maakt me een beetje gek. Ik hou van zweten “” Niet zozeer voor gewichtsverlies, maar veel meer voor gemoedsrust. Oefening is gewoon iets dat deel uitmaakt van mijn leven “” Ik vind het gewoon leuk om het te doen. Mijn echtgenoot en ik schreef elk lessen aan onze dochter “” en een van mij was: “Maak oefening een levensstijl geen gebeurtenis” en ik kan ” Ik wacht tot ze oud genoeg is om dat te begrijpen.

Om te weten dat Mama niet aan het trainen is omdat ze zich slecht voelt over haar lichaam, maar eerder aan het sporten is omdat ze houdt van hoe sterk het haar voelt.

Ik weet dat het een uitdaging zal zijn om voor een kleine baby te zorgen en mezelf weer in vorm te krijgen, maar ik ga erachter komen hoe ik het moet doen. Op de een of andere manier. Dus hier hopen dat het babymeisje van lange wandelingen in de ergo en langzame jogs in haar kinderwagen geniet. Of dat ze op een lunch-dutje schema krijgt, zodat ik haar een uur met Chris kan afzetten terwijl ik een klas in de sportschool heb.

Op vakantie gaan

Laat me je een klein geheim laten “” Chris en ik houden van reizen! We hebben deze grote reiskaart in onze logeerkamer vastgemaakt met plaatsen waar we zijn geweest en waar we naartoe willen en we hebben onlangs geen pinnen meer geraakt! We hebben te veel plaatsen om te zien. En ik kan niet wachten om een ​​babymeisje mee te nemen en avonturen te beginnen als gezin. Natuurlijk, het inpakken van een kinderwagen en auto -stoel en baby -dingen worden een aanpassing. We zijn behoorlijk lichte packers, dus ik weet dat we volledig overweldigd zijn op onze 1e in, en we zullen willen rennen en ons verbergen als ze 6 uur van een vlucht van 7 uur huilt.

Maar ik kan ook niet wachten tot ze opgroeit, wetende dat er zoveel meer in het leven is dan Portland, of. Ik wil dat haar paspoort vol zit met postzegels en onze muren worden bezaaid met foto’s “” Herinneringen aan plaatsen die we allemaal samen hebben onderzocht. En we beginnen met Hawaii. In juni.

Word een gezin van 4

Is dit vals spelen? Kan het gezin worden echt tellen als iets dat ik wil doen bij zwangerschapsverlof? Ik hoop het omdat het, veel meer dan wat dan ook, is waar ik veel blij mee ben. Chris en ik (en Chance) zijn vrijwel 6 jaar samen en we hebben een behoorlijk goede zaak. Ik kon niet om een ​​beter leven vragen “” voor een betere partner om het mee te delen. Ik heb zoveel geluk dat ik elke dag met mijn beste vriend kan doorbrengen.

En toch kan ik niet wachten op het volgende hoofdstuk.

Om hem vast te houden zijn dochter is waarschijnlijk het ding geweest dat ik veel blij ben met deze hele zwangerschap. Om te zien wat ons leven wordt met deze kleine mens die de helft van hem zal zijn en de helft van mij. Ik weet dat dit avontuur vol ups en downs zal zijn, maar ik kan niet wachten om elk moment te ervaren.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *