Wat te doen als kinderopvang doorkomt?

De angst van een kinderopvang mislukt? Ik ben daar geweest. Niets gooit een sleutel in het delicate evenwicht van ouderschap en werkt als een ziek kind (of een zieke oppas!). Plots is de routinematige balans tussen kinderopvang / transport helemaal uit de war, evenals ik ontdek dat ik met mijn andere helft gevogelte speel met mijn andere helft die de laatste tijd veel meer opofferde.

(Als je de score bewaart, is hij methode vooruit, omdat ik onlangs 5 ​​dagen naar Disneyland ben geweest en momenteel in het vliegtuig ben voor MOM2.0.)

3 “Plan B” keuzes voor een kinderopvang falen:
Het is duidelijk dat deze opties niet voor alle beroepen of gezinnen werken, maar ik wilde de concepten beschikbaar stellen in de situatie die u kunt profiteren.

Mama doet het. Veel van de tijd heb ik de veelzijdigheid in mijn werkdag om de speling op te halen. Meestal kan ik mijn routine herschikken om must-do-taken te proppen binnen de grenzen van dutje of (met een ouder kind) tv-kijk. Dit kan een dag of twee eerder werken, zowel veel werk als thuisspullen stapelen zich op net zo goed als ik smeek om de volgende optie op ons zieke dagmenu …

Split de dag. Als ik een ochtend bevredigend heb en ALEC vanuit huis kan werken, kunnen we vaak delen van de dag inruilen. Met dit voorbeeld zou hij de hele ochtend op de taak zijn, we zouden allebei koesteren in de productiviteit van dutjes, evenals ik terug in de mom -modus voor de middagdienst.

Neem het kind mee naar het werk. Mijn goede vriend Alissa wint de prijs voor het creatief verzorgen van instelling en kinderopvangafsluitingen. Ze brengt de benodigde uitrusting naar haar kantoor en laat de kinderen daar spelen of werken daar. We hebben dit werk gezien met zuigelingen in pack-n-plays, kleuters met handheld-apparaten, evenals enorme jongeren die boeken lezen. Verwacht dat uw efficiëntie een enorme hit neemt (50%?). Evenals het werkt waarschijnlijk op geen enkele manier voor de uit de hand gelopen peuter.

Op een keer, toen geen van deze keuzes beschikbaar was, kwam Whitney’s oppas opdagen en nam Sawyer op een wandelwagenwandeling van een uur om ervoor te zorgen dat ik misschien op een televisie-optreden was. Ik bood dat niet aan als een echte oplossing, want kom op, dat is belachelijk.

Dus, hebben jullie allemaal praktische oma’s die in de vleugels wachten wanneer je routinematige kinderopvang doorkomt? Of wat?

+++
Zit je al in onze Facebook -familie? Je moet absoluut zijn. Het allerbeste spul wordt daar daar gesproken!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *