Dingen om op te treden in Amsterdam met baby’s

Amsterdam -activiteiten met een baby | foto door Javier M.â op Unsplash

Vorige maand hadden we enorm veel geluk om Courtney van Babyccino te krijgen om een ​​week in Londen samen te stellen. Nu ben ik dolblij om je te vertellen dat we nog een leuke Europese stad hebben om te verkennen: Amsterdam! Esther heeft twee biten bijna de precieze leeftijden als mijn twee … nu als we misschien gewoon een playdate routineren. Ze is een hectische Nederlandse verblijf thuismama met een heleboel geweldige concepten voor regenachtige dagen en zonnige dagen in haar huisstad.

Maandag
Ga uit voor het ontbijt in de Bakkerswinkel. Een mand met een ander soort brood, muffins, scones en croissants maakt een methode voor je tafel die samengaat door een broodnodige koffie en sinaasappelsap. Elegante jam kan op tafel worden ontdekt. Open vanaf 07.00 uur – wat een geweldige methode om de week te beginnen!

Breng uw kinderen naar het Amstelpark, waar een charmante speeltuin is, evenals een beetje stadsboerderij. Een ‘˜real trein’ kan je rond het park brengen ” Een zeker hit met je bit.

Voldoende van het park had? Ga naar de scherdestraat waar je de fantastische kinderwinkel Meys & Co kunt ontdekken (vanaf 13.00 uur geopend), met aan de overkant van de straat Koter & Co, waar ze een enorme keuze bieden uit de geweldige Nederlandse kindermerk imps & elfs (en meer).

Voordat u terug naar huis gaat, moet u zich niet herinneren om naar Italiaanse delicatessen Feduzzi te gaan voor een cappuccino en een van hun watergroeiende panini. Naast het niet onthouden van de babyccino voor je bit engel! Je kunt hier ook iets voor het avondeten ophalen “” Ik beloof je, het eten is geweldig, evenals de kosten zijn redelijk.

Dinsdag
Tunfun is een overdekte speeltuin waar je kinderen dol op zullen zijn. Er zijn verschillende zachte speelplaatsen voor verschillende leeftijdsgroepen, evenals er ook banken en een lounge voor de volwassenen. Een geweldige locatie om de dag te beginnen met een kopje koffie! (En een fantastische locatie om te gaan als het regent)!

Artis, de dierentuin van Amsterdam, is hier niet ver vandaan. Sinds de mix van historische, verstrekte gebouwen, grote hoeveelheden milieuvriendelijke en fantastische scala aan dieren, is dit echt een prachtige locatie om een ​​halve dag door te brengen.

In de betreurenswaardige, maar niet ondenkbare situatie van slecht weer, levert Artis veel binnenactiviteiten voor uw kinderen en van uzelf om te genieten: het aquarium, de kassen, reptielenhuis, planetarium en de nieuwe vlinder-garden.
De speelplaatsen en restaurants zijn extreem goed, maar als je zin hebt om te lunchen in een andere omgeving, kun je naar Restaurant Plancius, aan de overkant van Artis. Het is een geweldige locatie om voor kinderen te kiezen (kinderstoelen zijn beschikbaar).

Woensdag
Maak uw methode naar het centrale station, omdat ideaal ernaast Nemo: het Science Center ligt. Fantastisch voor kinderen! Er is alleen beleid hier: het is verboden niet aan te raken! [Jonger dan 3 jaar is de toegang gratis!]

Vanuit het hellende dak-piazza is het uitzicht over Amsterdam prachtig. In de zomer verandert dit dak-piazza naar een stadsstrand (zand, zitzakken, uitzicht op sensationele haven en snacks in tapas-stijl)!

Als de weersomstandigheden niet voldoende zijn om plezier te hebben in de lunch op het dakdak (het komt vaak voor in Amsterdam, daarom blijf ik het bespreken), ga je veel beter naar de nieuwe openbare bibliotheek naast de deur. Op de bovenste verdieping is een zelfdienstrestaurant met een geweldige keuze aan vers eten, broodjes en vruchtensappen (ja, taarten ook), met opnieuw een fantastisch panorama over Amsterdam en veel kinderstoelen. Na de lunch kun je naar het VOC -schip (Verenigde Oostindische Compagnie) voor Nemo gaan om een ​​voorproefje van het leven te hebben op een schip in de Gouden Eeuw (18e eeuw).

Donderdag
Ga kopen in de negen straten waar winkel na winkel doet dat je met een vrachtwagen kwam in plaats van een kinderwagen (tot tonnen alle goodies erin)!

Neem na het lunchen in restaurantpannenkoekjes “” High stoelen, speelgoed, kindermenu en vriendelijk personeel beschikbaar! Of, krijg “˜Friet’ met mayonaise bij de “˜vlaams friteshuis’ in de Voetboogsteeg, waarschijnlijk de allerbeste Belgische frietjes in Amsterdam.

Vrijdag
Grijp je bakfiets (of lease een) en maak je methode voor de Amsterdamse BOS.

Ga voor een lange wandeling, laat je kinderen een beetje rondrennen, en ga dan naar de macrobiotische geitenboerderij. Er zijn kippen, varkens en, natuurlijk, geiten. Jongeren kunnen helpen bij het voeden van de babygeiten en kunnen worden ingeschakeld om te knuffelen. De kaasfabriek kan worden gecontroleerd en er is een kaaswinkel – dus maak je dus niet veel zorgen over het avondeten; Geitenkaas zal het prima doen. De speeltuin is gemaakt van alle natuurlijke materialen en er is een doolhof!

Je kunt hier lunchen, of bij “˜boerderij Meer’, met kippen en pauwen die rond de boerderij zwerven. In de zomer zijn er wadende zwembaden, evenals een ervaringseiland (met voetgangersbruggen en een beetje veerboot) om te verkennen; Building Huts is hier ingeschakeld!

Na de JourneY terug naar huis, zet je kinderen vroeg naar bed, want ze zullen uitgeput zijn, en genieten van een rustige avond met je man (of ontdek een oppas en ga door de straten van Amsterdam. Proost op het weekend!

——

We bedanken Esther en de vrouwen van Babyccino zoveel voor het delen van hun steden met ons. Ik ben vooral blij met deze publicatie over Amsterdam, omdat er een aantal leuke activiteiten zijn, evenals minstens veel kindvriendelijke restaurants om te proberen!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *