Crio introduceert wereldwijde Cocoa Espresso Brü Tour

delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

, Utah, 4 november 2012 – Crio, een kleine startup in Utah, heeft een wereldwijde tour geïntroduceerd ter ondersteuning van de Kickstarter -campagne in echt hoop op coffeeshops, Barista’s, koffieliefhebbers en chocoholics samen ter ondersteuning van de nieuwste ontwikkeling – ‘s werelds allereerste cacao -espresso.

Crio Espresso genoemd, Crio’s cacao -espresso is gemaakt met één component – 100% premium, geroosterde cacaobonen – dat extraht om een ​​buitengewoon zoete, heerlijke, chocolady espresso te maken met een diepe, natuurlijke, mokka -smaak en een rijke hoofd van Crema Dat scheidt zich in een mooie cascade van kleur. Crio Espresso kan worden gemaakt in alle traditionele speciale drankjes – lattes, mochas, macchiatos, frappes – die extreem prominent aanwezig zijn in een café in Utah genaamd Decadence die hen in augustus introduceerde.

Momenteel is elke batch cacao -espresso zowel dubbele grond als uitvoerig met de hand die de productie slecht beperkt. Crio wil $ 35.000 ophalen met Kickstarter, zodat het zijn unieke cacaobrinder kan upgraden en cacao -espresso kan introduceren naar coffeeshops en overal koffie -enthousiastelingen.

[YouTube ]

Om het woord over de Kickstarter -campagne te verspreiden, houden het team van Crio en hun goede vrienden over de hele wereld evenementen in coffeeshops in de Verenigde Staten, Canada, Australië, Korea, en het Verenigd Koninkrijk omvatten een mixologie Bar waar gasten hun eigen smaakstoffen kunnen toevoegen, hun unieke drankje noemen en een “Espress-Yo Self” -foto maken met vakantieprops voor een mogelijkheid om een ​​cadeaubon van $ 250 te winnen en een premium geschenkdoos van $ 130.

“We zijn zo enthousiast over deze evenementen en de Kickstarter -campagne”, zegt Cassandra Durtschi die de wereldwijde Brü -tour coördineert. “We hebben een aantal van de afgelopen week in Utah gehouden en mensen hebben zoveel plezier met de fotowedstrijd. Het is een uitstekende methode om ze kennis te laten maken met cacao -espresso en aan de campagne. ”

Gerelateerd Wat is pectine?

“Ik hou van het kickstarter -concept”, zegt Jon Fotheringham, een van de oprichters van Crio. “Het stelt‘ The Crowd ’in staat om te kiezen wat ze in de wereld willen bestaan. Wij geloven dat ze het ermee eens zullen zijn dat cacao -espresso opmerkelijk en ongelooflijk lekker is, en hopen dat ze het voor ons kunnen helpen het te produceren. ”

De Brü Tour -routine kan worden ontdekt op www.criobru.com/brutour. Je wordt uitgenodigd om te gaan om precies te zien hoe cacao -espresso wordt gemaakt, probeer gratis monsters en neem aan het evenement.

Heb je deze info nuttig ontdekt? Klik hier om uw steun te tonen voor het tijdschrift Healthy Moms.

Link naar dit bericht: crio introduceert wereldwijde cacao esprop brü tour >

5/5

(1 beoordeling)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *