Dingen om op te treden in Ross Valley, CA met een baby

Mijn goede vriend van een vriend, Heather Hogan, is vorig jaar overgebracht naar het Ross Valley-gebied, net op tijd om haar tweede rookie-jaar door te brengen in de mooie, familie- Vriendelijke cluster van steden gevonden 40 minuten ten noorden van San Francisco. Haar allereerste kind is zowel in de kleuterschool als haar tweede 11 maanden oud.

Heather verzamelde activiteiten voor ouders die online in Ross, Fairfax, San Anselmo, evenals Kentfield. Het lijkt een uitstekende locatie om een ​​week door te brengen voor een nieuwe moeder.

Heather reflecteert:

Als je geluk hebt “” Nou, laten we ermee omgaan, we hebben allemaal het geluk met onze schattigste bit-bitbundel van vreugde “, je wordt ‘s ochtends wakker en voelt je ook een beetje mistig met de ogen Als een beetje pittig met vreugde voor je nieuwe leven met baby. Naast dat je niet kunt wachten om te bekijken en meteen samen met Junior te vinden. Je bent echter zo hectisch gepakt, misschien nog steeds je eigen luiers gewijzigd, maar ook dankzij je eigen god dat je hond geen luiers nodig heeft dat je geen plan hebt waar je in een mooie op weg bent Ross Valley. Natuurlijk is er de extra complexiteit om uit te zijn in Ross Valley onder de in vormfamilies, Lucky Brand Jeans, Hobo Bags, evenals kinderwagens die er uitgerust uitzien voor de ruimte. Ga gewoon terug, mijn vrienden, naar die gelukkige locatie van wat je hebt voor baby, evenals de waardering die je “” en je buren “” Heb je voor je broek die het op die ochtend maakt. Ga nu de deur uit zoals de moederkampioen die je echt bent.

Maandag: Memorial/Millennium Park op San Francisco Blvd in San Anselmo. Je wilt eenvoud in de week en het wordt een comfortabel warme dag. Geen belangrijke plannen, maar dit is een uitstekende locatie om met vrienden te tevreden zijn, een picknickdeken uit te trekken op het gras en te gaan tussen gras en de speelruimte (babyschommels, zandput, houten trein om te klimmen, metalen schommelende dieren , etc.) met uw Bit Explorer.

Dinsdag: Bay Area Discovery Museum in Sausalito. Lijkt alsof Rain en Badm een ​​uitstekende plek is om met je bit uit de regen te komen. Het lijkt zo’n voor de hand liggende optie, ook al is het niet precies in de ‘˜hood. Plan op een paar uur, want er is veel voor je bit om te verkennen: waterspel (ze bieden schorten, maar aanpassing van kleding is altijd een wijs idee), kruipende gebieden met zachte gelmatten, structuurspeelgoed, waterbedden met goudvissen zwemmen Boven op het plafond, evenals geweldige deals van andere nieuwsgierige jongeren om te kijken naar cruisen. Ze hebben ook een café met gezondheid en wellness mindful, zowel biologisch voedsel als drankjes.

Woensdag: Fairfax-peuterspeelzaal in het Fairfax Pavilion georganiseerd met de San Anselmo Entertainment Department (zie de informatie die u op zoek bent niet online? Absoluut telefoontje omdat soms hun gedrukte materiaal niet zo bijgewerkt is als hun kantoorpersoneel. 415.258 .4640) Het regent nog steeds wat je brengt, evenals je bit pinda terug naar de binnenshuis. Deze peuterspeelzaal is een van de laatste goedkope dingen in de Ross Valley voor $ 5 per kind, per bezoek. De groep loopt op woensdag met vrijdag vanaf 9.30 uur ” 12.30 uur. De leeftijden zijn van 0-5 jaar, maar mijn begrip is dat het in het algemeen de jongere set aantrekt. Ze bieden veel indoor apparaten en speelgoed en een risicovrije locatie om binnen te cruisen, terwijl ze nog steeds een methode bieden om het huis uit te gaan.

Donderdag: Farmers Market in het Civic Center, neem San Pedro Road-exit van alleen 101- donderdag. Het is weer zonnig! Whew, omdat we in Californië niet zo goed zeker weten wat we met onszelf moeten doen op de dag van regen. Je kind meenemen naar de boerenmarkt om te zien, evenals geur alle verse voedingsmiddelen, bieden ze vroege blootstelling aan het ondersteunen van onze regionale boeren en net uitkomen en ongeveer zijn allemaal uitstekende redenen om elke dag op te gaan en in het specifieke op de markt op donderdag. Het terrein is mooi en je verse aankopen kunnen worden genoten bij baby na een mooie wandeling door de lagune. Stel je dat voor: winkelen, lichaamsbeweging en een picknick met baby allemaal in één stop. zowel leuk als handig.

Vrijdag: Lansdale Station Park, San Anselmo bij Center Blvd evenals San Anselmo Ave. Het is niet alleen weer zonnig, maar nu is het behoorlijk geroosterd. Lansdale Station is de perfecte locatie op zonnige warme dagen omdat het park voornamelijk wordt gearceerd. Het park is klein en ongelooflijk praktisch “” Het is ontwikkeld baby-formaat. Sinds de grootte kun je zien wat er op één plek staat. Het is een uitstekende locatie om met vrienden te tevreden zijn, voedsel mee te nemen en te drinken naar de picknicktafel en te voldoen aan de babes rond terwijl ze uitchecken in de zandbak, het speelhuis, een van de vele bijgedragen pushspeelgoed of dia cruisen langs de schuif van de baby-grootte. Er zijn ook babyschommels over zwarte rubberen matten. Houd er rekening mee om een ​​badkamer te stoppen voordat u opduikt, want er zijn geen openbare badkamers bijdit park.

Wat je ook kiest om met je baby te doen, houd er rekening mee om diep te ademen, vast te houden aan de dingen die je in het leven leuk vindt, geniet van de zoetheid van je kind, en wat ook is “” Stel het kind voor aan de wereld om je heen!

Een paar beloningsactiviteiten voor mensen die in Ross Valley wonen of bezoeken:

Muziek samen in het centrum van San Anselmo
Muziek jongeren met San Anselmo Entertainment Department (ze hebben zoveel uitstekende goedkope klassen)
Mama en ik zwemmen lessen in de JCC in San Rafael
Gymboree in Strawberry
Jumping Jacks in het San Rafael Neighborhood Center (ongeveer $ 9 afname in)
Speel goed Lego Play on the Miracle Mile in San Anselmo (voor 5 jaar oud)
Drukke bithanden in Larkspur Landing (kunstlessen)
Zondagsverhaaltijd bij boekdoorgang in Corte Madera met Kris Smith (30 minuten dansen en zingen)
Fantastische vrijdag bij Crissy Field Visitor Center “” Academisch en plezier
Doodlebug in San Anselmo

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *