Vertrouwen op een babysitter voor de allereerste keer kan eng zijn. DUH.

Toen we eerst begonnen met werken met onze avondbabysitter, was Holden 5 maanden oud. In plaats van haar in de kunst te trainen om hem naar bed te brengen, hadden we haar naar ons huis gekomen, dus hij was geen-the-wiser.

Als een kortetermijnoplossing was dat geweldig, maar als een langdurige optie was het dat niet. Als je kind nooit aan de babysitter voldoet, hoe krijg je precies wat je meer comfortabeler krijgt met het verlaten van ze in de zorg van een ander? evenals precies hoe bouwen ze hun comfort met de zorg van anderen?

Dus na enkele moeilijkgekeurde lessen bij het verlaten van mijn zonen met babysitters, bied ik deze vijf ideeën aan om je eigen comfort te bouwen met het verlaten van je baby in de zorg voor de allereerste keer:

Zoek een capable babysitter. Vraag de suggesties van vrienden aan of gebruik een betrouwbare service. Het is goed om referenties te bellen.

Bereid jezelf voor op haar om dingen een beetje anders te doen. Wees er goed mee.

Doe een fundamentele hoeveelheid babybestendigheid; Of het nu gaat om huis of in een hotelkamer, een snel inspecteren op gevaren voordat u vertrekt. Vereist u enkele babypoorten of uitlaatkaps zodat u in vrede kunt vertrekken voor de avond? Zorg voor dat.

Noteer de cruciale aanwijzingen en telefoonnummers zoals voedingsmiddelen om te vermijden, bedtijd routine, het nummer van de kinderarts op één locatie voor haar om te verwijzen.

Zeg snel, evenals het liefhebben van vaarwel. en ga! Sleep dit niet uit: Herinner je kind, je bent een huis na het slapengaan en slip je in voor een kus en kijk dan niet terug. Als er krokodillentranen zijn terwijl je uit de oprijlaan trekt, zullen ze snel genoeg drogen. Voor echt.

We hebben een Geweldige lokale kinderopvang die digitale kopieën van definities van de definities van de Basic Childcare en monster Nanny-overeenkomsten voor langetermijnregelingen aanduidt. Voor first-timers is dit ongelooflijk nuttig.

Het verlaten van een nieuw kind alleen met een babysitter kan extreem eng zijn. De allereerste keer dat ik georganiseerd was om Holden alleen te laten met zijn nieuwe Nanny, moest ik mezelf redeneren aan de andere ruimte om een ​​beetje bit te huilen voordat ik naar buiten ging. evenals dit was niet sinds ik dat vreemde slechte gevoel kreeg; Het is gewoon traumatisch voldoende in zijn eigen ideaal, zelfs als alle signalen goed zijn.

In de loop der jaren hebben we veel over babysitters geschreven! Als dit bericht, probeert u de techniek niet voor u, een van de babysitterartikelen in onze archieven.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *