Pasen-activiteiten voor jonge kinderen [+ Pasen basket-cadeau-ideeën]

Van Unique Pasen basket cadeau-concepten tot leuke Pasen-activiteiten voor jonge kinderen, we hebben wat je nodig hebt voor de allerbeste lente-evenement! Het beste nieuws van alles, de mandconcepten omvatten heel weinig suiker en speelgoed dat je bitje een fantastisch gebruik krijgt van. Wat betreft de activiteiten, hebben we een aantal innovatieve wendingen op de klassiekers zoals ei die samen met enkele totaal nieuwe ideeën verfraaien. Hier is precies hoe je een Pasen kunt plannen dat je bitjes nooit zullen vergeten!

Pasen-activiteiten voor jonge kinderen [+ Pasen-mandcadeau-ideeën]

Met vijf Munchkins in het huis variërend van 4 jaar tot 15 jaar oud, kunt u er zeker van zijn dat ik een paar peuter-evenementen onder mijn riem heb. Het interessante nieuws is dat er zoveel verschillende methoden zijn om Pasen te integreren evenals velen van hen bevatten geen suiker !! Als u een peuter hebt, bent u het meest waarschijnlijk eens in het minder suikerachtig, hoe beter. Geef in plaats daarvan je pots iets leuks om ze te doen of gift een speeltje dat hen vele jaren vreugde zal brengen om te komen.

Niet-snoep Pasen basket-giftideeën

Waarom doen we een groot paascadeau

De afgelopen jaren in plaats van veel bitjes hebben we gekozen voor een groter Pasen-geschenk. Wat ik heb ontdekt, is onze kinderen minder overweldigd en ook overstimuleerd als ze echt van hun dag genieten. Mijn oudere vier zijn 10-15 jaar oud, dus ze krijgen meestal een leuke nieuwe videogame, een outfit of sportspullen.

Olivia, onze jongste, is ook een peuter als dus we proberen meestal evenals een speeltje voor haar te ontdekken. En we richten ons echt op het ontdekken van iets dat ze het hele jaar door kan gebruiken.

2 perfecte geschenken voor jonge kinderen voor Pasen
Fisher-kosten zijn een van die merken die we in de loop van de jaren voortdurend hebben gekocht. We ontdekken hun speelgoed om aantrekkelijk te zijn, leuk evenals ze echt duren! Een van Ella’s geprefereerde speelgoed die opgroeien was haar thee set dus toen ik een nieuwere versie van de schattige lach tegenkwam n Ontdek prachtige manieren theeset, ik begreep ik dat ik het moest krijgen voor Miss Livvy.

Ik geloof dat deze schattige set het perfecte geschenk zou zijn voor de bit in je leven deze Pasen. Liv houdt van dat het haar verbeelding vonk. Ze heeft onscherpe thee (en koffie) feesten met ons en haar favoriete knuffelbeesten ook.

Iets unieks over Fisher Cost Speels is hun vermogen om in de loop van de tijd met het kind te groeien. De lach n Ontdek prachtige manieren theeset heeft drie ingebouwde verstandige fasen die uw kind mogelijk maken om toegang te krijgen tot verschillende niveaus van liedjes, geluiden en uitdrukkingen als ze groeien.

LIV was een late communicator, ze sprak echt geen woord op tot ze bijna 3 1/2 jaar oud was. Dus, persoonlijk, ik hou van dat deze schattige theeset haar moedigt om gesprekken te hebben en ook om beurten spreekt.

Ik heb deze tactiek in mijn Pasen-gifting voor mijn neef dit jaar meegenomen. Hij is 14 maanden oud en ik kreeg hem een ​​fisher-kosten een stapel. Dit is een van mijn gewenste geschenken om te bieden sinds ik in gedachten houd dat hij deze had toen ik een baby was.

Heb je de allereerste rock begrepen dat een stapel in de jaren zestig werd geïntroduceerd? Heel cool, toch?

10 meer niet-snoep Pasen-mand cadeau-ideeën

Kunstbenodigdheden (kleurpotloden, kleurboeken, verf Dotter)
Zwembadspeelgoed (Duikstokken, Strandballen, Waterballen, Goggles)
Bubbels
Pasen-boeken
Sportuitrusting (Velcro Catch game, waterflessen, kegels)
Badspeelgoed (kleurveranderende badwatertabletten, bubbelbad, badspeelgoed, evenals deze schattige luxe handdoek met capuchon)
Play-doh (het eigenlijke deeg evenals accessoires)
Haaraccessoires (haarborstel, bogen, hoofdbanden)
Vliegers
Lego-sets of kleine speelgoedcijfers
Buiten spelen speelgoed (stoepkrijt, yo-yos)

Koop hier onze Pasen-mand favorieten hier!

< $ 4,00 $ 7,66 $ 15,00 $ 9,99 $ 20,00 $ 5,99 $ 21,99 $ 12,99 $ 9,99 $ 3,39 $ 18.96 $ 9,99 $ 12.58 $ 9.11$ 29,00 $ 11,95 >

Top 5 unieke Pasen-activiteiten voor peuters

Coole zweep geverfde eieren

Verspreid eenvoudig de geweldige zweep (of scheercrème) op een bakplaat, verminder voedselkleuring bovenaan het gebruik van verschillende kleuren in verschillende secties. Neem vervolgens een rietje en mix om een ​​tie-geverfde look te produceren. Rol een ei in de ontzagwekkende zweep aan de ene kant, draai dan evenals het totaal aan de andere kant. Laat gedurende 10-12 minuten drogen en spoelen dan.

Pasen Tower Stem-uitdaging

Als u op zoek bent naar een academisch, echter eenvoudige Pasen-activiteit, is dit concept perfect! Er is zoveel meer dat je kunt doen met plastic paaseieren dan vullen ze met snoep voor eierenjachten. Een uitstekende keuze is om de plastic eierbovenkanten van de bodems te scheiden. Geef ze dan aan je kind en stel ze in staat om torens met de ei-stukken te ontwikkelen.

De jongeren zullen een aantal torens ontwikkelen en erkennen dat ze al snel erkennen door alle toppen of alle bodems te stapelen die ze in staat zijn om de allerbeste torens te produceren. Het is een leuke en academische Pasen-activiteit waar jonge kinderen van zullen houden.

Lente tuin sensorische activiteit

Sensorische bakken hebben altijd een voorkeur gehad in ons huis. Ze bieden kansen voor jonge kinderen om aanraking, zicht, geluid, evenals geur te bekijken. Bovendien krijgen veel jongeren er graag hun handen in, evenals voelen ook alle verschillende structuren.

Voor deze activiteit zult u een rubberen bin of kartonnen doos vereisen om alles te houden, bruine rijst om op te treden als de compost / bodem (of versnipperde bruin papier of bruin gekleurde pasta), sommige schoppen, plastic tuinieren, echte wortelen, enz. Zal een explosie hebben en je zult lang krijgen om te ontspannen. Het is een overwinning / win!

Jelly Bean-experiment

Ik gebruik graag een paar van de snoep in ons huis rond Pasen-tijd in andere methoden dan eten. Dat omvat in het algemeen met behulp van snoepstukken in onze kunstwerken, maar nog een leuke concept is om ze te gebruiken voor uw eigen eenvoudige wetenschappelijke experimenten. Voor dit experiment heb je gewoon dat je kind de Jelly Beans per kleur verdelen. Dan lokt u 3 jelly bonen van elke kleur in een kleine kom en vul met verschillende vloeistoffen. We selecteerden warm water, azijn, club-soda, evenals water met zout.

Laat de bonen voor één volledige dag zitten en inspecteren op hen regelmatig om te zien of er een soort wijzigingen zijn. De jongeren nemen graag gissingen op welke vloeistof de grootste impact zal maken.

Egg-stempelen met aardappelen

Dit kan mijn all-time favoriete Pasen Craft voor peuters zijn. Het is een eenvoudig vaartuig en je hebt hoogstwaarschijnlijk al wat je nodig hebt bij huis om het te doen. Ouders snijden gewoon het onderste deel van een paar aardappelen uit. Plak vervolgens de randen in de aardappel. Rechtstreeks lijnen, Skynigly Lines gebruik je verbeeldingskracht.

Zodra de aardappelen worden gesneden, locatie ze op een overdekte tafel met wat vingerverf en stel je kind in staat om weg te stampen. Ze blijken vrij schattig!

Wij willen weten! Wat zijn je favoriete Pasen-activiteiten voor peuters?

Misschien kunt u ook genieten:

Begin met het trainen van je peuter voor Pasen

25 leuke indooractiviteiten voor jongeren om je mouw te hebben!

Pin voor later –

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *